Kuva: Senja Rapila

Laura Voutilainen elää päivä kerrallaan: "En omista tällä hetkellä juuri mitään"

30.06.2018 14:15 - Senja Rapila

Nainen keskusteli elämäntilanteestaan Iskelmä Festivaaleilla.

Laura Voutilainen, 43, on elämänmuutosten pyörteissä tällä hetkellä. Hän kertoi Iskelmä Festivaaleilla haastattelussa, että kuvailee elämäntilannettaan tällä hetkellä "uudenlaiseksi" ja "kelluvaksi".

-  Asun Helsingissä, asun vuokralla. Olen yli nelikymppinen ihminen, joka asuu vuokralla. Sekin on vähän sellainen, ettei ole mitään omaa. En omista juuri mitään tällä hetkellä. Se kuvastaa sitä sellaista kelluvaa tilaa. En sano sitä välitilaksi, se on vain erilainen tila missä on ollut pitkiin aikoihin, hän pohdiskelee.

- Yritän nyt tottua sellaiseen ajatukseen, ettei tarvitse heti sännätä omistamaan jotain. Koitan elää päivä kerrallaan ja katsoa rauhassa, ja keskittyä siihen mikä on tässä ja nyt. Se kuulostaa kliseeltä, mutta nyt minulla on sellainen tilanne ja se pitää oikeastikin oppia.

Oletko osannut keskittyä aiemmin elämässä siihen hetkeen, missä elät?

- En juurikaan, kyllä minulla on aina ollut joku sellainen päämäärä mitä kohti olen halunnut mennä, joku sellainen mikä ajaa eteenpäin. Nyt on päinvastainen tilanne, enkä ole vielä varma siitä, haluanko edes mitään sellaista päämäärää.

- Ehkä se on sellainen ikäkysymyskin, että sitten jossain vaiheessa elämää hartiat alkaa laskee eikä ole pakkomiellettä mihinkään suuntaan.

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Pinkkiä ja sateenkaaria - uskoisitko, että tämä kuva on otettu Popedan keikalta?

Lue myös: Lauri Tähkä teki täydellisen tyylimuutoksen, fanit innostuivat uudesta biisistä - "Sanattomaks vetää"

Lue myös: Mökkeily ei ole Lauri Tähkästä rentouttavaa: "Se on minulle aika suorittamista"

Kilpailut

Uusimmat