Kuva: Getty Images

The Killers -rumpali yhtyeen levyntekoprosessista: "En tekisi uudestaan niin"

25.07.2018 19:45 - Elisa Jalasjoki

Osissa rakentaminen kadotti miehen mielestä kosketuspinnan kappaleisiin.

Yhdysvaltalaisyhtye The Killers julkaisi viime syksynä viidennen studioalbuminsa. Wonderful Wonderful nimeä kantava levy saavutti nopeasti suosiota ja kiitosta sekä bändin kuuntelijoiden, että kriitikoiden keskuudessa. 

Yhtyeen rumpali Ronnie Vannucci Jr. kuitenkin paljastaa, ettei tekoprosessi ollut mutkaton. 

- Levyn teko oli kiinnostava projekti. Suurin osa albumista tehtiin osissa, mikä oli sellaista, mitä emme olleet oikeastaan koskaan aiemmin tehneet, mies kertoo Voice.fi:n haastattelussa. 

Aikatauluongelmien vuoksi levyä lähdettiin rakentamaan niin, että kukin miehistä äänitti omalla ajallaan oman osuutensa studiossa. 

- Rakensimme albumin pala palalta yhdessä tuottajan kanssa. Siksi siitä muodostui erillinen taidekollaasi, jollaista emme ole aiemmin tehneet, Vannucci kuvailee tilannetta. 

Mies toteaa kuitenkin, ettei haluaisi enää tulevaisuudessa rakentaa yhtyeen yhteisiä levyjä vastaavalla tavalla. 

- En tekisi uudestaan niin. Haluan soittaa enemmän livenä ja tehdä yhdessä. Tämä sopi tällä kertaa, mutta mieluiten soittaisin ensin yhdessä - ja sitten vasta äänittäisin, hän tuumii. 

- Kun tehdään tuollalailla osissa, niin kappaleet alkavat etääntyä itsestä, eikä niihin ole enää samanalaista kosketuspintaa. 

The Killers esiintyi tiistaina 24. heinäkuuta Hartwall Arenalla. Konsertti oli tarkoitus järjestää ensimmäisen kerran jo helmikuussa, mutta se peruttiin kiertueaikataulumuutosten takia.

Mikäli konsertti jäi välistä, voit fiilistellä yhtyeen tuoreinta albumia muun muassa alta.

Lue myös: The Killersin hittikappale on pysynyt listoilla jo 14 vuoden ajan - arvaatko mikä?

Kilpailut

Uusimmat