Kuva: Getty Images

Ed Sheeran saapuu Suomeen - "läsnäolo ja karisma ovat jotain uskomatonta"

20.09.2018 12:00 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Jo viime vuonna Sheeran kertoi Radio Novan Oku Luukkaiselle haluavansa Suomeen keikalle.

Supersuosittu brittimuusikko Ed Sheeran, 27, saapuu vihdoin ensimmäistä kertaa Suomeen. Hän nousee lavalle hieman erikoisemmassa keikkapaikassa, Helsingin Malmin lentokentällä 24. heinäkuuta 2019. Odotetun suurtapahtuman lipunmyynti käynnistyy Lippupisteessä torstaina 27. syyskuuta klo 12. 

Katusoittajana uransa aloittanut Sheeran nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2011 ilmestyneellä debyyttialbumillaan. Hänet tunnetaan lukuisista hittikappaleistaan, kuten Thinking Out Loud, Shape of You sekä Perfect. Sheeran pitää hallussaan myös Spotifyn kärkipaikkaa kaikkien aikojen streamatuimmalla kappaleella Shape of You.

Myös Suomessa mies nauttii suuresta suosiosta ja siksi hänen saamisensa tänne on monelle fanille varmasti iloinen uutinen.

- Ed Sheeran on tällä hetkellä kaikista suosituin ja halutuin live-esiintyjä koko maailmassa, joten olen tietysti superylpeä, että juuri Fullsteam saa kunnian tuoda hänet Suomeen. Ensimmäisen kerran olen neuvotellut hänen tänne tuomisesta muistaakseni vuonna 2010. Olen nähnyt hänet livenä viimeksi tänä kesänä, ja karisma ja läsnäolo lavalla on jotain uskomatonta, keikkaa Voice.fi:lle kommentoi Rauha Kyyrö.

Sheeran itse on myös aiemmin kertonut Radio Novan Oku Luukkaisen haastattelussa, että tahtoisi tulla Suomeen.

- Uskon, että tulen jossain vaiheessa Suomeenkin! Sheeran vakuutti tuolloin ja vihdoin tuo hetki myös tulee. Koko jutun aiheesta voit lukea täältä.

Edin videotervehdyksen pääset katsomaan alta.

Lue myös: Fanit ylistävät Ed Sheeranin turvamiehen Instagram-tiliä - hulvattomat kuvat saavat nauramaan

Kilpailut

Uusimmat