Kuva: Getty Images

Gene Simmons kertoo, mikä KISS-hitti häntä ärsyttää eniten - "Mietin vain, että tappakaa minut"

16.10.2018 17:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

KISS lopettaa uransa järkälemäiseen jäähyväiskiertueeseen.

KISSin legendaarinen tultasyöksevä ja vertasylkevä demoni Gene Simmons, 69, osallistui OK! Magazinen haastatteluun, jossa hän sai vastata satunnaisiin kysymyksiin. Simmons otti toimittajaneidon ojentamasta kulhosta kysymyksiä, luki ne ääneen ja vastaili niihin.

Yksi vastaus nousi kuitenkin nopeasti otsikoihin. Simmons nimittäin kertoi, että ei voi sietää yhtyeen järkälemäistä hittiä I Was Made For Loving Youta

- Ihmiset riehaantuvat stadioneilla ja hyppivät kappaleen aikana ylös alas. Samalla minä kuitenkin laulelen vain että "Do-do-do-do" ja mietin, että tappakaa minut. Edelleenkin vihaan sitä kappaletta, Gene sanoo. 

Vastaus voi yllättää, sillä kyseessä on kuitenkin bändin kaikkien aikojen suurimpia hittejä. Ehkäpä rahan ystävä Simmons on kuitenkin onnellinen siitä, että kappale tuottanut bändille varmasti mukavia summia. 

KISS on laittamassa pillejä lopullisesti pussiin, sillä yhtye on ilmoittanut seuraavan kiertueensa olevan sen viimeinen. Vuodesta 1973 rockin ilosanomaa jakanut yhtye on myynyt yli 100 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti.

Haastattelun voit katsella alta.

Lue myös: Kiss-tähti Paul Stanley yllätti radiokaunottaren ronskisti - "Hän nosti kädellä rintojani"

Lue myös: Paul Stanleyn mukaan KISS tulee tuskin tekemään uutta musiikkia - perusteli asiaa toimittajalle

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat