Kuva: YouTube

Haloo Helsingin Leo ja Jere uutta musiikkia - kuuntele Stereon kaksi ensimmäistä kappaletta

01.02.2019 07:45 - Reija Saarinen

Miesten Dj-tuottajaduo kantaa nimeä Stereo.

Viime syksynä tauolle jääneen, ja paluun vuonna 2021 tekevän Haloo Helsinki! –yhtyeen kitaristi-säveltäjät Leo Hakanen ja Jere Marttila perustivat DJ-tuottajaduon nimeltä STEREO. Ensimmäiset biisit Vuosien päästä (feat. Etta) ja 74 julkaistiin tänään. Albumi julkaistaan loppuvuodesta 2019.

STEREO tullaan näkemään keikalla ensimmäistä kertaa la 6.huhtikuuta 2019 Vanhalla Ylioppilastalolla. STEREO esiintyy myös kaikilla suurimmilla festivaaleilla kesällä 2019.

Leo ja Jere toimivat STEREO:n biisintekijöinä, vokalisteina ja tuottajina. Vuosien päästä -biisin on miksannut Miles Walker, joka tunnetaan muun muassa artistien Beyonce, Bruno Mars, Coldplay, Rihanna ja Steve Aoki tuotantojen takaa. Albumilla tulee vierailemaan myös maamme ykkösrivin artisteja.

- Olemme todella fiiliksissä tästä uudesta duosta. Meillä on ollut pitkään haaveena tehdä EDM-musiikkia, ja nyt Haloon jäädessä tauolle, saimme mahdollisuuden toteuttaa tämän projektin. Aiomme viedä kotimaisen EDM-musan nextille levelille! – Leo ja Jere kommentoivat.

Kappaleet voit kuunnella alta.

Lue myös: Ellipsin ensimmäinen kappale julki, fanit innoissaan: "Iski ja lujaa"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat