Kuva: AOP

Guns N' Roses -kitaristi Slash puhuu rankoista ajoistaan: "Melkein join itseni hengiltä"

17.04.2019 07:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Slash kiertää tällä hetkellä Slash featuring Myles Kennedy and the Conspirators -kokoonpanon kanssa.

Legendaarinen Guns N' Roses -kitaristi Slash, 53, puhuu avoimesti rankoista ajoistaan. Kun mies jätti yhtyeen vuonna 1996, hän meinasi muun muassa juoda itsensä hengiltä.

- Kun lähdin Gunnareista 90-luvulla, olin aika hukassa. Meinasin juoda itseni hengiltä eikä minulla ollut mitään suuntaa eikä konkreettista ideaa siitä, mitä aion tehdä ajallani. Se oli todella yliampuvaa, mies kertoo Belfast Live -julkaisulle.

- Jätin yhtyeeni, erosin ja kävin läpi kaiken sen pas**n. Minulla oli myös ongelmia levy-yhtiöiden kanssa ja kaikki se oli hyvin klassista rock-elämää, mutta huonolla tavalla. Gunnareissa oli isot taustavoimat ja he pitivät huolta. Yhtäkkiä ei enää ollutkaan niin ja käytin myös huumeita.

Slash kertoi, että päihdeongelmat jatkuivat vuosituhannen vaihteessakin.

- Retkahdin uudestaan. Minulla on kaksi lasta ja asuin hotellihuoneessa, sillä en voinut olla heidän lähellään. Tajusin, että suunnan täytyy muuttua, joten päädyin katkaisuhoitoon.

Vuonna 2015 Slash palasi Gunnareihin ja yhtye kiersi jättimäisiä stadioneita. Kiertueella yhtye soitti 159 konserttia, joiden yhteenlaskettu yleisömäärä oli yli 4 miljoonaa.

- Mahdollisuus palata Gunnareihin oli uskomaton ja positiivinen kokemus. Tällä hetkellä, kun saan tehdä musiikkia näille kahdelle bändille, elän elämäni kenties parhaita ammatillisia aikoja.

Slash kiertää tällä hetkellä Slash featuring Myles Kennedy and the Conspirators -kokoonpanon kanssa. Slash on myös vihjaillut, että Guns N´ Roses olisi tekemässä uuden albumin tulevaisuudessa.

Lue myös: Slash vahvistaa, uusi Guns N´ Roses -levy tekeillä - edellisestä 25 vuotta

Lue myös: Slash muistelee Welcome to the Jungle -kappaleen tekoa - "Siinä oli jotain maagista"

Lue myös: Slash kehuu The Dirt -elokuvaa - ei kuitenkaan halua samanlaista Gunnareista

Lähde: Belfast Live

Kilpailut

Uusimmat