40 ihmistä turvaamassa The Voice Live -konserttia

13.09.2008 17:45 - Eeva Rajala

Tämän illan The Voice Live -konsertissa on nelisenkymmentä järjestyksenvalvojaa. Tapahtuman turvallisuuspäällikkö Ari Kuuselan mukaan tällaisella miehityksellä voidaan hyvin hoitaa tämän suuruinen konsertti.

Turvallisuuden suunnittelu The Voice Live -konsertin kaltaisissa tapahtumissa lähtee Kuuselan mukaan yleensä siitä, että kuinka paljon ihmisiä paikan päälle on tulossa.

- Tällaisessa ilmaistapahtumassa pitää varautua siihen, että tämä talo on täynnä. Poliisin ja paloviranomaisten kanssa suunnitellaan lavan paikka, poistumistiet, ensiapu sekä kaikki asiat, jotka liittyvät yleisön liikuttamiseen.

Kuuselan mukaan artistien puolelta tulevat turvallisuusvaatimukset ovat yleensä sitä luokkaa, että artisti pääsee rauhassa viettämään aikaa ennen ja jälkeen konsertin. Kuuselan mukaan joskus on tullut vaatimuksia, että jonkun rakennuksen yksi kerros pitää täysin tyhjentää muista ihmisistä suuren maailmanartistin tieltä. Kuusela kertoo myös, miten Tampereella juuri konsertoinut Iron Maiden tahtoi poliisisaattueen pois Ratinan stadionilta keikan päätteeksi. Kuuselan mukaan kaikki, mitä pystytään, niin kyllä järjestetään.

The Voice Live -konsertti järjestetään tänään Lempäälän Ideaparkissa klo 19:00 alkaen. Konsertissa esiintyvät Indica, Anna Abreu, Egotrippi ja Ari Koivunen. Keikat nähdään osana The Voice Live -konserttitaltiointien sarjaa. Keikat esitetään sekä Voice TV:ssä että radiossa.

Kilpailut

Uusimmat