Virolaistähden perhe yöpyi teltassa Serena-reissulla

15.09.2008 13:11 -

Viime viikolla Puhdas elämä lapselle -konsertissa esiintynyt virolaistähti Kerli kertoi, että yksi hänen lapsuutensa kohokohdista oli, kun hänen  perheensä matkusti Espoon Serena-kylpylään. Valitettavasti kommunismin aikana virolaisperheen lomabudjetilla yöpyminen järjestyi vain teltassa.

Kerli muistelee lomamatkaansa silti iloisena, sillä hänen mukaansa Neuvostoliittoon kuuluneesta Virosta katsottuna kaikki Suomessa näytti niin "coolilta".

Hänen on myös helppo nauraa moisille muistoille, sillä nykyisin hän asuu Los Angelesissa. Kerli solmi levytyssopimuksen jättifirma Def Jam Islandin kanssa vuonna 2006. Hän sai pitkän yrittämisen jälkeen tavata levy-yhtiön kuuluisan pomon Antonio "LA" Reidin. Ennen tapaamista Kerli oli kuitenkin eronnut poikaystävästään, ja oli muutenkin heittämässä toivoaan musiikin suhteen. Siksi hän käyttäytyi todella ylimielisesti Reidin edessä, ja kertoi muun muassa haluavansa tehdä levyllisen goottivaikutteista instrumentaalimusiikkia. Tapaamisen jälkeen Kerlin manageri moitti häntä, ja sanoi että siinä meni Kerlin ainoa tilaisuus. Reid kuitenkin soitti heti seuraavana päivänä, ja kertoi haluavansa ottaa Kerlin talliinsa. Hän kuulemma ihastui neidin röyhkeään asenteeseen.

Kerlin debyyttialbumi Love Is Dead ilmestyi Suomessa viime viikolla. Ensimmäinen single Walking on Air on saanut paljon soittoaikaa niin Suomessa, Virossa kuin Yhdysvalloissakin. Aika näyttää, tuleeko Kerlistä ensimmäinen virolainen maailmantähti.

Kilpailut

Uusimmat