Kivenlahti Rockille yksi päivä lisää

16.10.2008 11:26 -

Ensi kesäkuun alussa viidettä kertaa järjestettävä Kivenlahti Rock laajenee 3-päiväiseksi, perjantain ja lauantain lisäksi mukaan tulee nyt sunnuntai-päivä.

Lisäpäivälle on tarvetta, koska jo viime kesänä lauantai oli käytännössä loppuunmyyty ja alueen kapasiteetin rajat tulivat vastaan. Ohjelmiston jakautuessa kolmelle päivälle saadaan myös soittoaikataulut hieman väljemmiksi ja kaikille bändeille riittävä soittoaika.

- Luonnonkaunis Marin sataman alue ja Kivenlahden uimaranta tarjoavat hienot puitteet festivaalille ja tällä alueella Kivenlahti Rock halutaan säilyttää. Lisäpäivän myötä tapahtuman yleisökapasiteetti on nyt 15.000 henkeä, jolloin pystymme paremmin kilpailemaan myös kansainvälisistä esiintyjistä, kertoo tapahtuman promoottori Jere Makkonen

Ohjelmiston rakentaminen on aloitettu jo elokuussa ja noin kolmannes esiintyjistä on kiinnitetty. Edellisen vuoden tavoin luvassa on ajankohtaisia kotimaisia kärkiesiintyjiä sekä myös festivaaleilla hieman harvemmin nähtyjä artisteja. Viime kesänä Kivenlahdessa nähtiin ensimmäinen ulkomainen esiintyjä ja tätä linjaa halutaan jatkaa.

- Todella hyvältä näyttää ohjelmiston suhteen jo tässä vaiheessa, kotimainen kärki alkaa olla kasassa. Lisäksi ulkomailla on vetämässä useita tarjouksia, niidenkin suhteen olemme varsin toiveikkaita, sanoo Makkonen.

Kivenlahti Rock Marin pallokentällä Espoossa 5.-7.6.2009.

Kilpailut

Uusimmat