Anastacian vahva paluu

16.10.2008 16:29 -

Anastacia julkaisee neljän vuoden levytystauon jälkeen odotetun uuden albuminsa 'Heavy Rotation' 29. lokakuuta. "The little lady with the big voice", eli Anastacia Lyn Newkirk, on kokenut suuren muutoksen monella tasolla.

Laulajattarella on uusi levy-yhtiö, uusi soundi ja uusi tyyli. Vuonna 2003 diagnosoitu rintasyöpä on voitettu ja Anastacia palaa uudella levyllä kypsempänä ja vahvempana kuin koskaan.

Uuden albumin nimi 'Heavy Rotation' on napattu sanonnasta, jota DJ:t käyttävät levyjä pyörittäessään. Levyn nimikkokappale onkin kuin tehty klubien tanssilattioille. Myös albumin ensimmäinen single 'I can feel you' saa tanssijalan vipattamaan. Kappale on ollut jo viikkoja Suomen 10 soitetuimman radiobiisin joukossa.

'Heavy rotation' -albumi on sielukkaampi ja positiivisempi kuin artistin aiemmat levyt. Anastacia on itsekin yllättynyt uuden albumin iloisesta, onnellisesta tunnelmasta.

- Minulla ei ollut aavistustakaan siitä, miltä tulen kuulostamaan ja mitä tule sanomaan. Hahmotin, että levyllä tulee olemaan muutama rakkauslaulu, mutta en huomannut, että albumi tulee olemaan niin onnellinen kuin se on. Jopa kappaleet joita en kirjoittanut itse, vaan valitsin, olivat kaikki positiivisia, eivät kuten 'Left Outside Alone ja I'm Out Of Love', vaan kuten 'I Can Feel You' ja 'Heavy Rotation'.

R'n'B- ja popmusiikin kuumimmat nimet ovat olleet mukana Anastacian uuden albumin teossa. Albumin nimikkokappaleen on kirjoittanut Grammy-palkittu Rodney Jerkins ja Anastacian artistikollega Ne-Yo on myös kynäillyt biisejä levylle. Albumin tekoon osallistuivat mm. tuottajat Lester Mendez (Shakira, Nelly Furtado, Dido), JR Rotem (Rihanna, Lil Kim, Leona Lewis) ja The Heavyweights (Missy Elliot, The Pussycat Dolls). Anastacia on itse kirjoittanut kappaleita levylleen Robbie Williamsin entisen biisinikkarin Guy Chambersin kanssa.

Kilpailut

Uusimmat