Kuva: AOP

Brittipoppari peruutti festarikeikkansa viime minuuteilla uupumuksen takia - kovat seuraukset

18.06.2019 14:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Jess Glynne kertoo ahdistuneensa liikaa eikä voinut tämän takia esiintyä.

Brittipopin suuri nimi Jess Glynne, 29, peruutti festivaalikeikkansa sunnuntaina ja saa nyt maksaa siitä kovat seuraukset. Clean Bandit -yhtyeen Rather Be -kappaleella laulanut Glynne perui keikkansa Isossa-Britanniassa Wightsaarella järjestetyllä Isle of Wight -festivaalilla vain minuutteja ennen kuin keikan oli tarkoitus alkaa.

Jess Glynne perusteli keikan peruuttamista uupumuksella ja ahdistuksella. Nainen on kertonut, että hän oli jo valmiuksissa mennä lavalle, kun hän alkoi tuntea olonsa heikoksi ja ahdistuneeksi. Glynne on viime viikkoina esiintynyt Spice Girls -yhtyeen lämmittelijänä bändin Ison-Britannian stadionkiertueella, ja hän kertoi uupumuksen tulleen tästä kiertueesta. Naisen edustajat välittivät Glynnen pahoittelut faneille mediatiedotteessa.

Jess Glynne on sanonut, että hänen piti pistää oma fyysinen ja henkinen terveytensä etusijalle eikä hänen tarkoituksensa ollut tuottaa faneille pettymystä.

- Olen vain ihminen. En voi sille mitään, että kroppani pettää minut joskus. Tunnen oloni murtuneeksi ja olen pahoillani, Glynne sanoo.

(kuva: AOP)

Naisen yllättävällä peruutuksella oli seurauksensa. Isle of Wight -festivaalin järjestäjä John Giddings kertoo Mirror-julkaisulle, että naista ei enää koskaan oteta esiintymään kyseisille festareille.

- Hän ei osoittanut mitään arvostusta lipun ostaneita ihmisiä kohtaan. On surullista, että artisti pystyy tekemään tuollaista faneilleen. Hän petti heidät, Giddings sanoo.

Mirror uutisoi siitäkin, että Glynnen keikan peruuntumisella saattaa olla muitakin syitä kuin ahdistuneisuus. Lehden tietojen mukaan Glynne oli edeltävänä iltana juhlinut Spice Girls -kiertueen päättymistä aamuun asti.

Kyse ei ole ensimmäisestä kerrasta, kun Jess Glynne peruuttaa esiintymisiään tänä vuonna. Toukokuussa nainen perui esiintymisensä BBC Radio 1 Big Weekend -tapahtumassa vain tunteja ennen keikan alkua. Helmikuussa nainen perui Brits Week -tapahtuman keikkansa, koska lääkärit olivat määränneet hänet lepuuttamaan ääntään.

Jess Glynne on julkaissut kaksi menestyksekästä albumia, jotka ovat menneet brittilistojen ykköseksi. Nainen esiintyi viime kesänä Suomessa Pori Jazz -festivaalilla.

Lue myös: Spice Girls -tähti Geri Horner otti vihdoin kantaa kohulähtöönsä: "Olin todellinen kakara!"

Lue myös: Nelikymppiset Spaissarit eivät näytä vanhentuneen päivääkään - katso kuvat paluukeikalta

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat