Kuva: AOP

Nelikymppiset Spaissarit eivät näytä vanhentuneen päivääkään - katso kuvat paluukeikalta

27.05.2019 17:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Spice Girls teki odotetun paluun keikkalavoille.

1990-luvun hittibändi Spice Girls käynnisti viikonloppuna paluukiertueensa Irlannin Dublinissa. Naisten Spice World -stadionkiertue kokoaa maustetytöt yhteen kiertueelle ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen. Yksi on kuitenkin joukosta poissa, sillä muotisuunnittelijana nykyään tunnettu Victoria Beckham, 45, ei halunnut ottaa osaa paluuseen.

Brittein saarilla nähtävä kiertue käynnistyi näyttävästi, ja naisten esiintymisasut henkivät kultaisen 1990-luvun tyylejä. Spice Girls tuli tunnetuksi siitä, että kullakin viisikosta oli oma lempinimensä ja siihen liittyvä selkeä oma tyylinsä. Melanie C on Sporty Spice, Melanie B Scary Spice, Emma Bunton Baby Spice ja Geri Horner Ginger Spice. Tuoreen kiertueen esiintymisasut herättävät nämä eri persoonat jälleen henkiin.

Tältä naiset näyttivät 1990-luvun loppupuolella. (kuva: AOP)

Naiset ovat nyt 43-46-vuotiaita, mutta näyttävät edelleen uskomattoman nuorekkailta. Naiset ovat pitäneet itsensä teräksisessä fyysisessä kunnossa, ja etenkin Melanie B esitteli keikalla auliisti vatsalihaksiaan. Jos Instagram-päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Ennen kiertuetta huhuiltiin Geri Hornerin ja Melanie Brownin viilenneistä väleistä. Melanie B herätti kohua maaliskuussa paljastamalla, että hän oli kerran harrastanut seksiä Geri Hornerin, tuolloin Halliwell, kanssa 1990-luvun huippusuosion vuosina. Geri puolestaan kiisti väitteet tiedottajansa välityksellä. Tuolloin uutisoitiin, että kohu aiheutti kitkaa kaksikon välille. Nyt näyttää siltä, että mahdolliset kiistat on jätetty menneisyyteen, ja tätä alleviivaa yksi Spice Girlsin virallisella Instagram-tilillään jakama keikkakuva. Kuvassa nähdään Geri ja Melanie halailemassa onnellisina toisiaan. Kuvateksti julistaa Wannabe-hitin sanoin, että ”ystävyys ei lopu koskaan”. Jos kuva ei näy alla, klikkaa tästä.

Spice Girlsin paluu ei ole sujunut kuitenkaan ongelmitta. Osa yleisöstä pettyi Dublinin-keikalla ääniongelmiin ja poistui lehtitietojen mukaan keikalta kesken kaiken. Voit lukea aiheesta lisää tästä jutusta.

Lue myös: Victoria Beckham jakoi nostalgisen Spice Girls -kuvan - kaikki toistavat samaa kommenttia

Lue myös: Tiesitkö? Spice Girls muutti jättihittinsä sanoitukset myöhemmin sukupuolineutraaleiksi

Kilpailut

Uusimmat