Kuva: AOP

Ariana Grande itki keikallaan, selittää nyt somessa: "Minulla on paljon prosessoitavaa"

08.07.2019 18:45 - Iiro Myllymäki

Ariana Grande ei peittele tunteitaan laulaessaan henkilökohtaisia kappaleitaan.

Poptähti Ariana Grande, 26, on maailmankiertueella, joka saapuu Suomeen lokakuun alussa. Kiertue on osunut naisella varsin tunteikkaaseen elämänvaiheeseen, mikä on heijastunut konserteissakin. Hiljattain Ariana Grande kuvattiin itkuisena keikallaan, kun hän esitti R.E.M-kappaleensa. Kappaleen on arveltu kertovan näyttelijä Pete Davidsonista, josta Grande erosi viime lokakuussa. Grande on aiemmin kiertueellaan liikuttunut kyyneliin myös muun muassa Raindrops (An Angel Cried) -kappaletta esittäessään.

Ariana Grande avautui tunteikkuudestaan Instagram-päivityksessä, jonka hän sittemmin kuitenkin päätyi poistamaan. Nainen kirjoitti päivitykseen pitkän tekstin, jossa hän kiitti keikkoja katsomaan tulleita fanejaan heiltä saamastaan rakkaudesta. Grande myönsi tekstissään, että hän on viime aikoina kohdannut vaikeita asioita.

”Tunnen kaiken hyvin voimakkaasti. Olen sitoutunut tekemään tämän kiertueen elämäni tällaisena aikana, jolloin minulla on vielä paljon prosessoitavaa. Joten joskus itken paljon! Kiitän siitä, että hyväksytte inhimillisyyteni”, Grande kirjoitti.

Tekstinsä lopussa Ariana Grande vielä suuntaa kannustavia sanoja faneilleen ja muistuttaa heitä, että elämän vaikeuksista ei tarvitse selvitä yksin. Voit lukea naisen koko tekstin alla olevasta twiitistä. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Vaikka Ariana Grande on viimeisimmän vuoden sisään nauttinut suurempaa musiikillista suosiota kuin koskaan, hän on kärsinyt myös vastoinkäymisistä. Naisen entinen poikaystävä räppäri Mac Miller kuoli yliannostukseen syyskuussa, ja lokakuussa Grande erosi kihlatustaan Pete Davidsonista.

Ariana Granden ylle on heittänyt synkän varjonsa hänen konserttinsa yhteydessä tehty terrori-isku toukokuussa 2017. Manchesterin itsemurhaiskussa kuoli yhteensä 23 ihmistä. Ariana Grande on kertonut avoimesti, miten isku on aiheuttanut hänelle traumaperäisen stressihäiriön ja ahdistuneisuutta. Hän jopa jakoi kuvan aivoistaan havainnollistaakseen, miten traumaperäinen stressihäiriö voi vaikuttaa ihmiseen.

Lue myös: Ariana Granden keikkapaikalla heiluteltiin kyseenalaista kylttiä - tähti kommentoi surullisena

Lue myös: Ponkkarityylistään tunnettu Ariana Grande sai netin sekaisin esiintymällä hiukset auki - katso

Lähteet: NME, Seventeen

Kilpailut

Uusimmat