Kuva: AOP

Pian Suomeen saapuvalle Ed Sheeranille pystytettiin patsas Moskovassa - katso hilpeät kuvat

17.07.2019 10:15 - Iiro Myllymäki

Viisimetrinen näköispatsas juhlistaa miehen ensimmäistä keikkaa Venäjällä.

Pian Suomeen kahdelle keikalle saapuva Ed Sheeran, 28, on saanut oman patsaansa Moskovaan, ainakin väliaikaisesti. Jättimäinen näköispatsas löytyy paraatipaikalta Gorkin puistosta. Patsaalla juhlistetaan sitä, että Sheeran soittaa ensimmäisen keikkansa Venäjällä perjantaina.

(kuva: AOP)

Viisimetrinen, makoilevaa Sheerania esittävä patsas on luonnollisesti houkutellut monet kuvien ottamiseen. Nähtäväksi jää, päätyykö myös itse laulaja poseeraamaan patsaan kanssa Moskovaan saavuttuaan.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Venäjältä Ed Sheeran matkustaa Suomeen, jossa hän niin ikään heittää ensimmäiset keikkansa ikinä. Ed Sheeran konsertoi Malmin lentokentällä kahtena peräkkäisenä iltana tiistaina 23. ja keskiviikkona 24. heinäkuuta. Ensin miehelle julkistettiin vain yksi Suomen-keikka, mutta lippukysyntä oli sen verran kovaa, että myös lisäkeikka saatiin järjestettyä. Ensin julkistetun keikan 60 000 lippua myytiin huippunopeasti loppuun, vain 20 minuutissa.

Keskiviikon keikka on loppuunmyyty, mutta tiistain keikalle on vielä lippuja saatavilla. Pääset ostamaan lippuja tästä Lippu.fi-linkistä.

Ed Sheeran on huippusuosittu laulaja-lauluntekijä, joka on vuoden 2011 debyyttialbuminsa jälkeen tehnyt tasaista nousua maailman suosituimpien poptähtien joukkoon. Miehen Shape of You -hitti on kaikkien aikojen soitetuin kappale Spotify-suoratoistopalvelussa yli 2,2 miljardilla striimillä. Kappale on tällä hetkellä ainoa, joka on Spotifyssa ylittänyt kahden miljardin striimin rajapyykin. Kymmenen striimatuimman Spotify-kappaleen joukossa on myös Sheeranin Thinking Out Loud ja hänen Justin Bieberille kirjoittamansa Love Yourself. Ed Sheeran julkaisi viimeisimmän albuminsa No. 6 Collaborations Project viime perjantaina.

Lue myös: Eminem, Justin Bieber... Ed Sheeran on takonut hittejä myös muille artisteille, katso lista

Lue myös: Ed Sheeran katkaisi välit lähes kaikkiin ystäviinsä - mies kärsii vakavasta ahdistuneisuudesta

Lähteet: Metro.co.uk, Wikipedia

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat