Dido hylkäämässä laulu-uransa?

21.11.2008 13:59 -

Dido on uuden albuminsa myötä innostunut niin paljon rumpujen soittamisesta, että hän olisi valmis hylkäämään laulu-uransa.

Dido soittaa lyömäsoittimia marraskuun alussa julkaistulla Safe Trip Home-albumillaan. 36-vuotias laulaja on jo aiemmin osannut soittaa pianoa ja kitaraa, mutta kertoo rumpujen innoittaneen häntä kirjoittamaan uusia kappaleita.

"Kirjoitan yleensä kappaleitani kitaran avulla, mutta jos en saa ajatuksiani kokoon, siirryn pianon ääreen. Nyt on helpottavaa tietää, että minulla on myös kolmas vaihtoehto: voin käyttää rumpuja avuksi kappaleita kirjoittaessani.", Dido selventää Daily Star-lehden haastattelussa.

Dido olisi nyt innokas kokeilemaan bändissä soittoa sen kanssa esiintymisen sijaan.
"Rumpuja soittaessa opin kuuntelemaan musiikkia aivan eri tavalla. Haluaisin vielä joskus soittaa bändissä", laulaja fiilistelee.

Didon Safe Trip Home -albumilla rumpuja soittavat mm. Tori Amoksen rumpali Matt Chamberlain sekä Fleetwood Mac -yhtyeen Mick Fleetwood . Albumi on äänitetty Los Angelesissa ja Lontoossa ja levyn tuottajina toimivat Didon ja hänen veljensä Rollo Armstrongin lisäksi Jon Brion, joka on aiemmin tuottanut mm. Fiona Applea, Kanye Westia sekä Rufus Wainwrightia.

Safe Trip Homeon englantilaisen laulajan kolmas sooloalbumi. Didon aiemmat albumit No Angel ja Life For Rent ovat myyneet maailmanlaajuisesti yli 21 miljoonaa kappaletta. Didon tunnetuimpia hittejä ovat mm. White Flag, Thank You ja Hunter.

Nähtäväksi jää, vaihtaako Dido mikrofonin rumpukapuloihin? Olisiko Didosta sinun mielestä rumpaliksi?

Kilpailut

Uusimmat