Kuva: AOP

Slipknot-keulakuva aikoo julkaista sooloalbumin - "Olen kertonut asiasta jo bändille"

24.08.2019 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Slipknot saapuu Suomeen ensi vuonna.

Slipknot- ja Stone Sour -yhtyeiden keulakuva Corey Taylor, 45, aikoo julkaista sooloalbumin. Taylor oli SiriusXM-radiokanavan haastattelussa ja paljasti, että albumi voisi tulla ulos vuonna 2021.

- Olen miettinyt soolouraa jo pitkään, mutta se ei ihan vielä ole mahdollista. Koko sooloilujuttu oli asia, jota en miettinyt, ennen kuin ihmiset jatkuvasti kyselivät minulta, että milloin aion tehdä sen. Ja mitä enemmän kysymyksiä tuli, sitä enemmän asiaa ajattelin. Ajattelin kasata yhtyeen ja albumi voisi tulla ulos vuonna 2021. Olen kertonut asiasta jo Stone Sourille sekä Slipknotille.

- Tämä on kaikki, mitä voin nyt paljastaa ja antaa. Mutta sen kyllä vahvistan, että se on vahvasti suunnitteilla.

Taylor kertoi vastikään Metal Hammer -julkaisun haastattelussa, että Slipknot voisi jopa toimia ilman häntä.

- Tämän tekeminen muuttuu vuosi vuodelta vaikeammaksi. Sitä miettii väkisinkin, että milloin loppu oikein tulee. Kukaan ei ajatellut silloin alussa, ette teemme tätä vielä 20 vuoden päästäkin.

- Jos en pysty enää tekemään tätä, niin lopetan. Sen ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa sitä, että bändin pitäisi loppua. Jos en kykene itse laulamaan, niin joku muu voi sitten korvata minut. Olen miettinyt sitä ennenkin: Jos oikea persoona tulisi mestoille ja muut olisivat hänestä innoissaan, niin tietenkin vain lähtisin, Taylor sanoi.

Slipknot saapuu Suomeen jälleen ensi vuonna. Yhtye nousee lavalle Hartwall Arenalle maanantaina 24. helmikuuta 2020.

Lue myös: Voisiko Slipknot jatkaa ilman Corey Tayloria? Kyllä, jos keulakuvalta kysytään

Lue myös: Slipknot-fanit huomio! Yhtye palaa Suomeen jälleen ensi vuonna

Kilpailut

Uusimmat