Kuva: AOP

Céline Dion Suomeen keikalle? Kiusoittelevan Instagram-päivityksen voi tulkita vain yhdellä tavalla

24.09.2019 14:45 - Iiro Myllymäki

Popdiiva on edellisen kerran konsertoinut Suomessa vuonna 2008.

Legendaarinen laulaja Céline Dion, 51, on käynnistänyt maailmankiertueensa Pohjois-Amerikassa. Kanadalaisnainen ei ole vielä julkistanut Euroopan-keikkojen päivämääriä, mutta hän on kiusoitellut keikkojen julkistusta Instagramissa. Dion on jakanut sivullaan videon, jossa lukee lause ”nähdään pian” usealla eri kielellä - ja myös selvällä suomen kielellä. Näin ollen on hyvä syy olettaa, että Céline Dionin kiertue yltää Suomeenkin. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Kiusoittelu on saanut naisen fanit innostumaan ympäri Euroopan. Suomessa nainen on konsertoinut vain kerran vuonna 2008 osana Taking Chances -maailmankiertuetta. Toistaiseksi naiselle on julkistettu kiertuepäiviä huhtikuun loppuun asti. Vaikka naisen keikkakalenterissa on melkein kuukauden verran vapaata marraskuussa, on oletettavaa, että Eurooppaan kiertue saapuu vasta aikaisintaan ensi toukokuussa. 

Céline Dion markkinoi Courage World Tour -kiertueellaan marraskuun 15. päivä julkaistavaa Courage-albumiaan. Kyseessä on naisen ensimmäinen englanninkielinen julkaisu kuuteen vuoteen. Naisen viimeisin studioalbumi on ranskankielinen Encore un soir, joka julkaistiin vuonna 2016.

Céline Dion on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä naisartisteista. Hänen albumejaan on myyty yli 250 miljoonaa kappaletta. Naisen hittikatalogiin kuuluvat muun muassa My Heart Will Go On, The Power of Love ja Because You Loved Me.

Céline Dion on julkaissut makupaloja tulevalta albumiltaan. Jos sinulla on Spotify, pääset kuulemaan kappaleet alta.

Lue myös: Onko Céline Dionilla todella 10 000 paria kenkiä? Paljastaa videolla, missä säilyttää kokoelmaansa

Lue myös: Céline Dionin ja Katy Perryn pusu sekoitti somen - "Suutelin burgeria ja tykkäsin siitä"

Lue myös: Juopunut fani nylkytti itseään Céline Dionia vasten kesken keikan - laulajan reaktio loksautti leuat

Kilpailut

Uusimmat