Kuva: Getty

Juopunut fani nylkytti itseään Céline Dionia vasten kesken keikan - laulajan reaktio loksautti leuat

11.01.2018 17:30 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Céline Dion hoiti yllättävän tilanteen rauhallisesti ja ystävällisesti.

Laulajatähti Céline Dion, 49, joutui odottamattoman tilanteen eteen keikallaan Las Vegasissa, kun lavalle kutsuttu fani unohti tahdikkuuden ja käytöstavat mitä ilmeisimmin voimakkaan humalatilan takia. Dion jutteli fanille rauhoittavasti ja sanoi olevansa iloinen siitä, että tämä oli tullut lavalle ja halusi päästä lähemmäs idoliaan. Kyseinen naispuolinen fani tuli tässä vaiheessa lähemmäs laulajaa kuin kukaan olisi arvannutkaan, sillä hän otti Dionin tiukkaan halausotteeseen ja alkoi nylkyttää itseään laulajaa vasten.

Céline Dionin kasvoille levisi hämmentyneen huvittunut ilme, ja pian turvamiehet tulivat lavalle viedäkseen naisen pois. Dion kuitenkin keskeytti turvamiesten puuhat ja sanoi, että nainen voi jäädä lavalle. Tämän jälkeen laulaja jatkoi juttelua fanille, joka ilmoitti olevansa äiti.

- Rukoillaan yhdessä. Nyt on vuosi 2018, ja tämä on muutosten vuosi. Aiomme tehdä muutoksen parempaan. Sinun lapsesi vuoksi. Meillä on jotakin yhteistä, koska meillä molemmilla on lapsia, joita rakastamme. Ja taistelemme heidän puolestaan. Ja olemme molemmat pukeutuneet kultaisiin vaatteisiin, Dion sanoi fanille koko ajan katsoen tätä silmiin.

Kaksikko vaihtoi vielä halauksen ja jakoi rakkaudentunnustuksia toisilleen, ja tämän jälkeen turvamiehet saattelivat naisen lavalta. Tilanteesta selvästi häkeltynyt Dion käytti tilaisuuden hyväkseen muistuttaakseen yleisöään kiltin ja kunnioittavan käytöksen voimasta.

- Tiedättekö, jotkut ihmiset käyvät läpi rankkoja asioita. Ja joidenkin on vain päästävä puhumaan. Haluan kiittää teitä kaikkia, sillä noin viiden minuutin ajan olemme antaneet tälle naiselle tilaisuuden puhua. Kiitos turvamiehilleni, te teitte juuri kuten teiltä odotetaankin. Mielestäni tämä oli tärkeää. Kiitos paljon kärsivällisyydestänne, Dion puhui yleisölleen, joka osoitti auliisti suosiotaan laulajalle.

Voit katsoa videon koko tilanteesta alta:

Laulajan ystävällisyyttä ja maltillisuutta on ylistetty nettikommenteissa.

”Hänen reaktionsa tilanteessa saa minut rakastamaan häntä vielä enemmän. Kuka toinen diiva olisi käyttäytynyt noin?”

”Miten tyylikkäästi hoidettu! Céline Dion, olet upea!”

”Céline hoiti tilanteen uskomattoman hienosti. Rakastan häntä.”

Lue myös: Céline Dion paljastaa levyttäneensä My Heart Will Go Onin kuukautiskivuissa - "Olin raivoissani"

Lähde: Metro.co.uk

Uusimmat