Kuva: AOP

Madonna loukkaantui, joutui perumaan keikkansa - "Tämä sattuu enemmän kuin voitte kuvitella"

08.10.2019 09:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Madonna on loukannut polvensa ja joutuu lepäämään seuraavat kolme päivää.

Popin kuningatar Madonna, 61, on aloittanut Madame X -kiertueensa New Yorkissa. Nainen on esittänyt 14 keikkaa Brooklyn Academy of Music -konserttitiloissa, mutta on nyt joutunut peruuttamaan keikkansa loukkaantumisen takia. Madonna on kertonut sosiaalisessa mediassa, että hän on loukannut polvensa ja tästä syystä yksi hänen keikoistaan siirretään myöhempään ajankohtaan. Nainen kirjoittaa Instagram-päivityksessä, että hänkin on vain ihminen, vaikka se on hänelle hankala myöntää.

”Minun täytyy levätä seuraavat kolme päivää, jotta polveni paranee täysin. En ole luovuttaja. Tämä sattuu minuun enemmän kuin voitte kuvitella. Nyt on aika ottaa nämä korkokengät ja verkkosukkahousut pois muutamaksi päiväksi. Kiitos ymmärryksestänne”, Madonna kirjoittaa.

Voit katsoa naisen koko päivityksen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Asiasta ilmoitettiin faneille keikkapäivänä, ja korvaavaa päivämäärää ei ole vielä julkistettu.

Madonnan uusi kiertue on ollut otsikoissa erikoisen konseptinsa vuoksi. Yleensä areenoilla ja stadioneilla esiintynyt nainen esiintyy nyt poikkeuksellisesti intiimeissä teatteritiloissa pysyen yhdessä konserttipaikassa usean illan verran. Naisen kiertuetta on kehuttu siitä, että se on onnistunut uudistamaan totuttua popkonsertin kaavaa ja toteutustapaa.

Huomiota on herättänyt myös keikkakävijöille annettu ohjeistus siitä, että keikoilla ei saa käyttää lainkaan kännyköitä. Voit lukea ohjeistuksesta lisää tästä jutusta. Madonna on kuitenkin sosiaalisessa mediassa valitellut, että jotkut ihmiset ovat rikkoneet sääntöjä ja kuvanneet esitystä kielloista huolimatta.

”Tämä häiritsee muuta yleisöä ja esiintyjiä sekä osoittaa kunnioituksen puutetta artistia kohtaan”, Madonna on kirjoittanut Instagramissa. Jos naisen päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Madonnan tytär on kuin nuori Lady Gaga - näetkö sinä yhdennäköisyyden?

Lue myös: Madonnan, 61, notkeus hurmaa sosiaalisessa mediassa: "Taipuisinpa itse moiseen"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat