Kuva: AOP

The Weekndin kappaleen nimi herätti epäilyt - aikooko hän laulaa Selena Gomezista?

28.11.2019 13:15 - Sallamaari Niittymäki

Ei olisi ensimmäinen kerta, kun Selena Gomezista lauletaan.

Uutisoimme aiemmin Selena Gomezin, 27, uudesta kappaleesta, joka aiheutti jos jonkinlaista spekulaatiota ja kohua. Gomez kertoi laulun kertovan hänen ja Bieberin eron jälkeisistä tunnelmista.Nyt näyttäisi siltä, että The Weeknd, oikealta nimeltään Abel Tesfaye, 29, julkaisee biisin eksästään Gomezista.

Spekulaatiot lähtivät liikkeelle siitä, kun laulaja rekisteröi itselleen laulun nimen Like Selena. Tämä tapahtui American Society of Composers, Authors and Publishers -järjestön kautta, joka valvoo yhdysvaltalaisen musiikin tekijänoikeuksia. The Weeknd oli merkitty oikealla nimellään  kappaleen Like Selena -kappaleen kirjoittajaksi ja esittäjäksi. 

The Weeknd ja Gomez alkoivat seurustella tammikuussa 2017 ja olivat yhdessä kymmenen kuukautta.

The Weeknd on ennenkin laulunut eksästään My Dear Melancholy -albumillaan. Poppari myös itki lavalla Coachella-festareilla esittäessään kappaleensa Call Out My Name. Tällöin laulajien erosta oli kulunut tuskin kuukautta. The Weeknd ei pystynyt esittämään kaikkia kappaleen sanoja loppuun herkistymättä.

”And when times were rough, when times were rough, I made sure I held you close to me"

The Weeknd yritti laulaa kappaleessa, joka vapaasti suomennettuna tarkoittaa: ”Ja kun ajat kävivät vaikeiksi, varmistin, että pidän sinut lähelläni”. Sanoitusten on arveltu viittaavan aikaan, jolloin mies oli Gomezin tukena tämän kamppaillessa terveysongelmien kanssa.

Jää kuitenkin nähtäväksi, millainen kappale Like Selena tulee olemaan. The Weeknd työstää mitä luultavammin uutta albumiaan, sillä hän ilmoitti alkuviikosta myös uudehkolla Instagram- tilillään uuden kappaleen Heartless olevan nyt ulkona. The Weeknd on julkaissut albumin Starboy viimeksi vuonna 2016.

Voit katsoa Instagram julkaisun uudesta kappaleesta alta.

View this post on Instagram

heartless. out now. everywhere.

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on

Lue myös: The Weeknd sekä Daft Punk haastettiin oikeuteen Starboy-hitistään, syytetään plagioinnista

Lue myös: The Weeknd otti kantaa H&M:n mainoskuvasta syntyneeseen kohuun: "Olen syvästi loukkaantunut"

Lähde: Cosmopolitan, Elle ja Elle

Kilpailut

Uusimmat