Kuva: AOP

Myös Lauri Tähkälle stadionkeikat! "On tulossa unohtumaton kesä"

10.12.2019 08:59 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Lauri Tähkä valtaa isot areenat Seinäjoella ja Helsingissä.

Lauri Tähkä on tiedottanut kahdesta suuresta keikasta. Rakastettu esiintyjä nähdään ensi kesänä kahdella stadionkeikalla. Lauantaina 13. kesäkuuta mies valloittaa Seinäjoen OmaSP Stadionin ja lauantaina 29. elokuuta mies nähdään puolestaan Helsingissä Telia 5G Areenalla.

”Ajattelin nauttia elämästä, laulamisesta, soittamisesta ja keikkailusta Revohkan kanssa ensikesänäkin ja teidän seurassa. Onhan se minun rakasta elämääni. Yöttömiin öihin ei ole enää kuin reilu puolivuotta aikaa. Kesän korvalla pakataan rekat, bussit, laukut ja lähdetään tämä Suomi kiertämään”, Tähkä kirjoittaa Facebookissa.

Lauri Tähkä on perustellut kirjoituksessaan myös, miksi haluaa esiintyä juuri näillä paikkakunnilla.

”Haluan ehdottomasti aloittaa ensi kesän Toreilta - Töölöön kiertueen Lakeuksilta, lapsuuden maisemista ja päättää Kotoisaan Helsingin Töölöön. On tulossa unohtumaton kesä 2020. Sitähän tässä odottaa jo malttamattomana”, Tähkä kertoo.

Miehen päivityksen voit lukea kokonaisuudessaan alta tai tästä linkistä.

Tähkä tekee kesällä muitakin keikkoja, mutta aloittaa ja päättää kesän kiertämisensä isoille areenoille. Lipunmyynti konsertteihin alkaa perjantaina 13. joulukuuta kello 9.00. Lauri Tähkä jää pian keikkatauolle, joka päättyy Seinäjoen suureen ulkoilmakeikkaan.

Viime aikoina suomalaisartistit ovat tiedottaneet useammastakin ensi kesän stadionkeikasta. Sekä Antti Tuiskulle että Sunrise Avenuelle on tulossa kaksi keikkaa Helsingin Olympiastadionilla tulevana elokuuna.

Pitkän ja menestyksekkään uran tehneen Lauri Tähkän tuorein Meidän tulevat päivät -albumi julkaistiin maaliskuussa 2019. Levy nousi suoraan virallisen albumilistan ykköseksi ja se on ylittänyt platinarajan. Albumilta julkaistut singlet Mä en pelkää ja Palavaa vettä ovat molemmat menestyneet sekä Spotifyssa että radiossa. Ne ovat striimanneet reilusti yli kultarajan ja ne ovat olleet viikkokausia maan soitetuimpia radiokappaleita. Palavaa vettä palkittiin helmi-, maalis-, huhti- ja toukokuussa 2019 Suomen Radiomedian ja radioyhtiöiden Kuukauden radiobiisi -palkinnolla, mikä tarkoittaa sen olleen peräti neljänä kuukautena Suomen soitetuin radiokappale. Lisäksi Palavaa vettä -kappaleella on kaikkien aikojen eniten yhtäjaksoisia viikkoja radiolistan ykkösenä.

Lue myös: Runoilija Heli Laaksoselta udellaan suhteesta Lauri Tähkään: "Onhan se nyt kauhean namu"

Lue myös: Elastinen ylistää Lauri Tähkää: "Hänestä on tulossa Suomen suurin artisti"

Kilpailut

Uusimmat