Kuva: Senja Rapila

Elastinen ylistää Lauri Tähkää: "Hänestä on tulossa Suomen suurin artisti"

25.09.2019 14:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Elastinen osaa olla onnellinen muiden puolesta.

Räppäri Elastinen, 38, paljasti Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmassa juontaja Satu Kotoselle, että osaa olla onnellinen toisten puolesta.

Yhdeksi tällaiseksi hetkeksi räppäri nostaa sen, kun sai auttaa Cheekia, eli Jare Tiihosta, urallaan. Elastisen perustama levy-yhtiö Rähinä Records nimittäin kiinnitti Cheekin yhtiön artistiksi vuonna 2007.

- Saimme auttaa Cheekin itsestämme ohi. Minulle on ollut tärkeää se, että voin auttaa ystäviä ja on mahtavaa saada punnerrettua kavereita aidan yli. Iän myötä sellainen toisten puolesta tuleva onnellisuus on noussut todella tärkeäksi, Elastinen kertoo ja jatkaa:

- Cheek oli niin iso artisti, että hän veti muut mukanaan. Jonkun pitää aina olla se edelläkävijä eikä tuollaisia juttuja voi lavastaa. Kansahan sen päättää, kenestä tulee suosittu. Räppipuolella joutui ennen aina kamppailemaan sitä suomalaisuutta vastaan, kun ei saanut tietenkään liikaa leveillä. Nyt on ehkä enemmän lupa kertoa isoista asioista ja tuntea niistä onnellisuutta.

Elastinen on yksi Vain Elämää -sarjan 10. tuotantokauden artisteista. Hän kehuu varsinkin Lauri Tähkää, joka esiintyy myös kyseisessä ohjelmassa.

- Siinä ohjelmassa on ihanaa, kun kuka vain meistä voi saavuttaa jotain hienoa ja se on meidän kaikkien voitto. Esimerkiksi Lauri Tähkästä on selvästi tulossa Suomen suurin artisti ja olen todella innoissani, kun hän on tuolla mukana. Aina kun saan tehdä Tähkän kanssa jotain, niin siitä on syntynyt jotain ainutlaatuista.

Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmaa voit kuunnella Radioplay-sovelluksesta, jonka voit ladata suoraan kännykkääsi. Elastisen koko jakso ilmestyy ensi sunnuntaina.

Jaksoa odotellessa voit vaikka kuunnella, kun Jesse Kaikuranta kertoo muun muassa artisti- ja siviilielämän eroavaisuuksista ja musiikkiuran haasteista.

Kaikurannan jakson löydät alta tai tästä.

Lue myös: Isänä viihtyvä Elastinen: "Asiat ovat saaneet erilaiset mittasuhteet"

Lue myös: Ystävät kertovat, millainen Lauri Tähkä todella on - "Tunteen palo roihuaa hänessä kuumana"

Kilpailut

Uusimmat