Kuva: Lauri Kujanpää

Jonne Aaron konserttisalikiertueelle - katso paikkakunnat

13.12.2019 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kiertue starttaa Espoon Sellosalista.

Jonne Aaron lähtee ensi vuonna konserttisalikiertueelle. Seitsemän salia käsittävällä Ota mut -konserttisalikiertueella kuullaan ensimmäistä kertaa Jonnen tulkintoja hänen muille artisteille tekemistään menestyskappaleista.

Jonnen  kynästä ovat syntyneet kappaleet kuten Jos menet pois (Suvi Teräsniska), Elän itselleni (Popeda), Viimeiseen korttiin (Topi Sorsakoski), Tunnit (Yö), Surun aika (Olli Lindholm), Pari kaunista sanaa (Katri Ylander), Elämä on lahja (Anne Mattila), Matka tuntemattomaan (Costello), Nukkuva sydän (Muska) ja Juodaan ja painitaan (Frederik) sekä käännösbiisi Elossa taas (Katri Helena / Negative).

Näiden lisäksi ohjelmisto koostuu Jonnen omasta tuotannosta. Konserttisalimiljöössä osin uusin sovituksin kuultavat Yksin, Tiikerin raidat, Rooma, Vihan sokaisema, Ihanaa elämää, Taivas itkee hiljaa, Kun jätät minua, Kirosanoja ja kiertueen nimikappale Ota mut ovat osa laajamittaista konsertin ohjelmasisältöä. Luvassa on myös kiinnostavia tarinoita uralta ja biisien takaa. 

- Tartun ensimmäistä kertaa muille artisteille tekemiini biiseihin. Tuntuu uudelta ja inspiroivalta seikkailulta. Mukana on toki myös kappaleita omasta tuotannostani. On hienoa päästä pitkästä aikaa konserttisaleihin. Niissä on aina ollut hieno tunnelma sekä akustiikka mitä parhain, Jonne Aaron kommentoi. 

Ota mut -konserttisalikiertueen lipunmyynti alkaa Lippupisteessä ja Ticketmasterissa perjantaina 13.12. klo 9.00.

Ota mut -konserttisalikiertue:
22.2.2020 Espoo, Sellosali (Lippu.fi)
6.3.2020 Pori, Promenadi Sali (Ticketmaster)
7.3.2020 Tampere, Tampere-talo (Lippu.fi)
27.3.2020 Hyvinkää, Hyvinkääsali (Lippu.fi)
3.4.2020 Rauma, Rauma-Sali (Lippu.fi)
17.4.2020 Cruselli, Uusikaupunki (lippu.fi)
18.4.2020 Turku, Logomo (Lippu.fi)

Lue myös: Jonne Aaron julkaisi erilaisen artistikuvan, fanit yllättyivät: "Hyvä, kun tuot tuon esille"

Lue myös: Jonne Aaron julkaisi harvinaisen kuvan isästään - katso, mistä perinyt komeat piirteensä

Kilpailut

Uusimmat