Kuva: Senja Rapila

Jonne Aaron julkaisi erilaisen artistikuvan, fanit yllättyivät: "Hyvä, kun tuot tuon esille"

13.08.2019 17:30 - Senni Loikala

Jonne Aaron osoittaa, ettei artistin työ ole jatkuvassa adrenaliinivirrassa ja luovuudessa elämistä.

Laulaja Jonne Aaron, 35, päivitti tiistaina yli 22 000 seuraajan Instagram-tiliään kuvalla, jossa hän hymyilee kameralle kansio kainalossaan toimistoympäristössä. "Mappi kainaloon ja menoksi", artisti kirjoittaa kuvatekstissä ja käyttää hashtageja #toimistohommissa ja #tiikerinraidat. Tiikerin raidat on Jonne Aaronin toukokuussa ilmestynyt, kolmas sooloalbumi.

Päivitys sai satoja tykkäyksiä nopeasti julkaisunsa jälkeen, ja reaktioiden määrä todennäköisesti kasvaa vielä tovin. Useammassa kommentissa ihmiset ovat kiinnittäneet huomiota siihen, että arkinen kuva poikkeaa mukavasti usein lennokkaalta ja hohdokkaaltakin vaikuttavasta taitailijaelämästä. 

Yhdessä päivityksen saamassa kommentissa lukee näin: "Toimistomies jee, mutta rento meininki." Ja toisessa näin: "Välillä työ on muutakin kuin laulamista ja hyvä, kun tuot sen esille."

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Jonne Aaron kertoi toukokuussa Voice.fi:n haastattelussa, että vaikka hänen kaikki kappaleensa sisältävät viitteitä hänen henkilökohtaisesta elämästään, ei kappaleita tule tulkita kirjaimellisesti. Pääset lukemaan koko artikkelin tästä.

- Tiikerin raidat -biisissä on kohta, jossa lauletaan kaman vetämisestä. Halusin jotain rosoisuutta mukaan ja pohdin pitkään, voiko tällaista julkaista. Toivottavasti ihmiset eivät luule, että kuljen kamapäissäni, artisti täsmensi.

Lue myös: Jonne Aaron alkoholista: "Olen sallinut sen itselleni, vaikka meillä suvussa on viina vienyt jengiä"

Kilpailut

Uusimmat