Kuva: Senja Rapila

Anssi Kelan tosifanit äänestivät miehen parasta biisiä - ykkönen saattaa yllättää

08.01.2020 10:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Fanien suurin suosikki löytyy miehen tuoreimmalta levyltä.

Anssi Kela, 47, on uransa aikana ehtinyt luoda mittavan tuotannon, josta löytyy monia suomalaisten rakastamia hittejä. Monet tietävät ainoastaan miehen hitit, kun taas kovan luokan fanit tuntevat miehen koko tuotannon kuin omat taskunsa. Nyt Anssi Kela on kertonut Facebook-sivullaan, mitkä ovat hänen tosifaniensa suosikkikappaleet hänen tuotannostaan.

Listaus perustuu Facebookissa toimivan Anssi Kelan faniryhmän järjestämään äänestykseen. Listauksen 24:n kärki paljastettiin joulun alla joulukalenterin muodossa kyseisessä ryhmässä. Nyt Kela on julkistanut listauksen omalla Facebook-sivullaan.

Tosifanien, tai ”fanikunnan aktivistisiiven” kuten Kela itse sanoo, ykkössuosikiksi paljastui Sä et tiennyt -kappale. Suurelle yleisölle tuntematon biisi löytyy miehen tuoreimmalta albumilta Ääriviivoja, joka julkaistiin syyskuussa 2018. Kappale on duetto laulaja Yonan kanssa. Muut viiden kärkeen päässeet biisit ovat Ilves, Piirrä minuun tie, Kiitos ei ja 1972.

Listalla on monia hittejä, mutta esimerkiksi Spotify-toistojen perusteella Anssi Kelan suosituin kappale Puistossa ei ole listalla. Voit katsoa koko listauksen alla olevasta Facebook-päivityksestä.

Lue myös: Anssi Kelalta rehellinen päivitys vaikeasta viime syksystä - ei tiedä, julkaiseeko enää albumia

Lue myös: Anssi Kelan keikka jouduttiin keskeyttämään - otti heti seuraavana päivänä käyttöön uuden taktiikan

Kilpailut

Uusimmat