Kuva: AOP

Anssi Kela sai koskettavan palautteen uudesta biisistään: "Jykevää lukea tällaisesta tilanteesta"

20.01.2020 15:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Matti Nykäsen muistoksi tehty kappale on yhdistänyt eri sukupolvia.

Anssi Kela, 47, on kertonut Facebookissa uusimmasta kappaleestaan saamastaan palautteesta. Mies teki viime helmikuussa menehtyneen Matti Nykäsen muiston kunniaksi Hyppy sumuun -kappaleen, joka sai ensiesityksensä viime torstain Urheilugaalassa. Kappale herkisti Urheilugaalan yleisön, ja Kelan mukaan positiivista palautetta on sadellut netissä.

Anssi Kela kirjoittaa Facebookissa, että erityisesti yksi yksityisviestillä tullut palaute on puhutellut häntä.

"Biisin tekijänä on aika jykevää lukea tällaisesta tilanteesta", Kela kirjoittaa.

Mies jakoi viestin kokonaisuudessaan seuraajilleen, ja voit lukea viestin alta.

”Hei! Istuin Urheilugaalan jälkeisenä aamuna täpötäydessä ruuhkaratikassa Munkasta keskustaan. Kuulin Hypyn sumuun ensimmäistä kertaa ja se sai minut valtavan tunnekuohun valtaan. Olen 80-luvun nuoria ja Matti oli meidän kaikkien sankari. Onnistuit laulullasi koskettamaan jotakin hyvin keskeistä koko mäkilegendan elonkaarella — kunnioittaen ja arvostaen ja kiteyttäen kaiken sen oleellisen.
Mutta takaisin ruuhkaratikkaan. Siinä kyyneleitä pyyhkiessäni vastapäätä istunut nuori mies kyseli vointiani ja tiedusteli, onko kaikki hyvin. Kerroin, mikä oli aiheuttanut liikutuksen ja mies kertoi tunteneensa samoin edellisenä iltana Urheilugaalaa katsoessaan. Käytävän toiselta puolelta vanhempi rouva yhtyi keskusteluumme ja huokailuihimme, kuinka hieno laulu ja kunnianosoitus olikaan. Hänkin oli laulun kuullut ja kertoi sen mykistäneen upeudellaan.
Siinä me istuimme - kolme laulusi yhdistämää sukupolvea.”

Jos Anssi Kelan päivitys ei näy alla, voit katsoa sen myös täältä.

"Tämä on täysin poikkeuksellista"

Anssi Kela on kirjoittanut niin ikään Facebook-päivityksessä, että kappaleesta saadun palautteen määrä ja laatu ovat yllättäneet hänet täysin.

”Kommenttien taukoamattomassa tulituksessa silmiini on osunut ehkä viisi normaalisti asiaankuuluvaa ”paska biisi” -tyyppistä dumausta. Kaikki muu on ollut kiitosta. Tämä on täysin poikkeuksellista. Outoa suorastaan”, Kela kirjoittaa ja kiittää saamastaan palautteesta.

Tämän päivityksen voit katsoa alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Anssi Kelan tosifanit äänestivät miehen parasta biisiä - ykkönen saattaa yllättää

Lue myös: Anssi Kelalta rehellinen päivitys vaikeasta viime syksystä - ei tiedä, julkaiseeko enää albumia

Kilpailut

Uusimmat