Kuva: Emmi Moilanen

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani julkaisi suuren rakkauslaulun ystävänpäivänä - kuuntele

14.02.2020 15:45 - Henna Koste

Laulaja kuvailee, että tuoreessa rakkausballadissa lennetään suoraan soihdun ytimeen.

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani on julkaissut tänään ystävänpäivänä uuden singlen. Balladin nimi on Rakastan sua niin et se sattuu. Yhtyeen kuudes pitkäsoitto näkee päivänvalon 6. maaliskuuta. Albumin nimi on Paluu paratiisiin.  

”Kaikki on sanottu jo rakkaudesta, jos ajattelee lauluja, kirjoja ja elokuvia, mutta jokaisella on oikeus sanoa se omana aikanaan ja omin sanoin. Kohdallani rakkaudesta laulaminen on ollut tähän asti kuin yöperhosen häärimistä katulampun ympärillä. Tässä biisissä lennetään suoraan soihdun ytimeen. Rakkaus on kuitenkin kaikkein suurin koossa pitävä voima, olen onnellinen, että uskalsin laulaa siitä jotenkin puhtaasti kaiken naurettavaksi tulemisen uhalla. Mä pidän suurista rakkausbiiseistä, ne eivät ole siirappia vaan suolainen suuri myrsky. Rakkauslaulun tässä kohtaa elämää tulee olla suurin mahdollinen, koska aikaa ei ole pipertämiseen kännyköiden ja tindereiden ympärillä, se on suurta rakkautta, jossa ironia, litium-akut ja muovi sulaa ikuisessa tulessa. Dylanin sanoin: Ei voi olla viisas ja rakastunut samaan aikaan”, Tuure Kilpeläinen kuvailee kappaletta tiedotteessa.

Yhtye suuntaa kattavalle konserttisalikiertueelle maalis-huhtikuussa. Kymmenen vuotta sitten yhtye julkaisi ensimmäisen Valon pisaroita -albuminsa. Albumit ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja ja Tuure yhtyeineen on palkittu useilla musiikkialan palkinnoilla.

Lue myös: Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani mittavalle konserttisalikiertueelle - katso paikkakunnat

Kilpailut

Uusimmat