Tommy Lindgren: Videot ei vain markkinointia varten!

02.06.2009 08:56 -

Don Johnson Big Bandin keulahahmo Tommy Lindgrenin mielestä musiikkivideot pitäisi tehdä itsenäisiä teoksina. Mies pohti Voicen Musiikkiuutisille videoiden olevan yhtyeille taidetta, eikä vain markkinointikeinoja.

"Uskon, että monella bändillä on kiinnostus siihen, että videoista tehdään itsenäisinä teoksina sellaisia, joita itsekin pystyy katselemaan. Etteivät ne olisi pelkästään promootio- ja markkinointikäyntikortteja joita tehdään ja joissa bändi on taas soittimia soittamassa", Lindgren pohdiskelee.

Don Johnson Big Bandin viimeisimmällä L.L.H. -musiikkivideolla nähdään tanssija/koreografi Tero Saarinen tanssimassa hullun lailla. Musiikkivideo katsotaan taiteelliseksi, sillä Saarinen on yksi maailman arvostetuimpia nykytanssijoita. Tommy Lindgren kertoo Don Johnson Big Bandin haluavan tehdä muutakin kuin perinteisiä musiikkivideoita.

"Kaavamainen toteutus musiikkivideoissa on aika yleistä ja halusimme jotenkin päästä siitä irti ja toteuttaa jotain uudentyyppistä ja poikkeavaa, jota olisi itsekin vielä vuosien päästä kiva katsella."

Don Johnson Big Band nähdään tänä kesänä The Voice Juhannus Himosfestivalilla. Voit voittaa liput festarille Voicen Festaripassi -kisassa. Osallistu kilpailuun tästä!
Hyvillä perusteluilla festareille voi voittaa myös VIP-liput. Vippi-kisaan tästä!

Kilpailut

Uusimmat