Velkojat karhuavat suomalaisen metallilegendan firmalta yli 50 000 euron saatavia oikeusteitse

03.06.2009 15:37 -

Aiemmin Stratovarius-yhtyeessä vaikuttaneen kitaristilegenda Timo Tolkin tuotantoyhtiö Goldenworks Ky on ajautunut taloudellisiin vaikeuksiin.

Taloussanomat.fi-sivuilla julkaistavan protestilistan mukaan yrityksellä on kaksi yli 27 000 euron laskua maksamatta. Velkojat Nordea ja Finnvera ovat hakeneet laskuja maksuun velkomustuomion kautta. Käytännössä laskut siirtyvät tätä kautta ulosottoviranomaisten käsittelyyn.

Goldenworksin nettisivun mukaan firmalla on tänä vuonna työn alla viisi projektia, joten saattaa olla, että rahavaikeudet ovat väliaikaisia. Velkojat ovat riitauttaneet maksamattomat laskut maalis-huhtikuun aikana tänä vuonna.

Stratovariuksesta riitaisasti eronnut Tolkki on julkaissut paljon kohua aiheuttaneen soololevyn Saana - Warrior of Light, sekä soittanut ja säveltänyt viime kuussa ilmestyneen bändiprojekti Revolution Renaissancen kakkoslevylle, jonka nimi on Age of Aquarius.

Saana-projektin tiimoilta Goldenworks uhkaili nettikirjoittelijoita myös kunnianloukkaustuomioilla, koska yrityksen mukaan internetissä levinneet väitteet masternauhojen varkauden lavastamisesta olivat perättömiä.

Kilpailut

Uusimmat