Kuva: YouTube

Suomalaismuusikot tekivät kappaleen koronakriisistä - kuuntele Neljän seinän sisäl

19.03.2020 07:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kappaletta ovat mukana Roope Salminen, Uniikki sekä Olli Äkräs.

Koronavirus on ollut monien mielessä erittäin vahvasti etenkin kuluvan viikon aikana. Moni on päätynyt etätöihin ja halituksen linjauksen mukaisesti tapaamiset ystävien ja tuttavien kanssa on ollut pakko laittaa minimiin.

Kotona olo päivästä toiseen on ollut monelle haastavaa. Sosiaalisessa mediassa moni on avannut tuntojaan, niin myös räppäri Uniikki, joka pyysi seuraajiaan mukaan riimihaasteeseen. 

"Tein mun fb-seinälle riimihaasteen, johon osallistui lähes sata ihmistä. Meidän yhteiset tekstit konkretisoitui Neljän Seinän Sisäl -kappaleeksi johon vielä Salmisen Roope hyppäs messiin. Huumori on hyvä apu näin vaikeana ainana ja toivottavasti tästä välittyy hyvää fiilistä myös sinne ruutujen taakse," Uniikki kertoi eilen omalla Instagram-tilillään. 

Kappaleen sanoma on varsin samaistuttava. Mukana on huumoria, mutta toki myös kehotus siitä, että pääministeri Sanna Mariniin kannattaa luottaa. Faneihin kappale on uponnut täysin. Hehkutusta on tullut niin Salmisen kuin Uniikin Instagram-tileillä. 

"Pelkkää lovee. Kiitos."

"Aikakautemme teemabiisi."

"Tätä juuri tarvitsin."

Kappaleen pääset kuuntelemaan alta.

Lue myös: Elokuvien ja sarjojen ensi-illat siirtyvät jopa vuodella - lista tuotannoista, joihin korona vaikuttaa

Kilpailut

Uusimmat