Kuva: AOP

Ariana Granden ja Lady Gagan ystävyys alkoi takkuisesti - Gaga oli ensin "liian häpeissään"

25.05.2020 21:45 - Iiro Myllymäki

Supertähdet ovat julkaisseet yhteisbiisin, mutta kaksikon välisessä lähentymisessä meni aikansa.

Perjantaina uuden albumin julkaiseva Lady Gaga, 34, on julkaissut levyn toisena singlenä yhteiskappaleen Ariana Granden, 26, kanssa. Popin supertähdet yhdistivät voimansa Rain on Me -nimisellä kappaleella. Lady Gagan tuoreesta haastattelusta käy ilmi, että kaksikon välinen ystävyys muodostui melko takkuisissa merkeissä.

Gaga kertoo Apple Musicin haastattelussa, että hän oli ensin ”liian häpeissään” viettääkseen aikaa Ariana Granden kanssa. Grande ei kuitenkaan luovuttanut.

- Hän oli sinnikäs. Hän yritti kerta toisensa jälkeen ystävystyä kanssani. Lopulta hän näki käytökseni läpi, Gaga kertoo.

Huffington Post kirjoittaa, että myöhemmin Apple Musicin haastattelussa Gaga kertoo olevansa taipuvainen masokistiseen käytökseen ja että hän pelkäsi, että hänellä olisi huono vaikutus itseään nuorempaan tähteen. Gaga koki olevansa negatiivisessa mielentilassa, jota ei halunnut siirtää Grandelle.

Lopulta kaksikon välille muodostui lämpimät välit.

- Meillä klikkasi saman tien, Gaga sanoo.

Myös Ariana Grande on puhunut lämpimään sävyyn Gagasta. Grande kirjoittaa Twitterissä, että naisia yhdistävät muun muassa rakkaus pastaan ja viiniin sekä kivuliaat elämänkokemukset. Grande kutsuu Gagaa ”uskomattomaksi supernaiseksi”.

”Hän tuntui heti minulle kuin siskolta”, Grande kirjoittaa twiitissään.

Jos twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Jos twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Molemmat naiset ovat kohdanneet elämässään traumaattisia kokemuksia, joiden kanssa kamppailusta Rain on Me -kappalekin kertoo. Lady Gaga on kertonut traumaperäisestä stressihäiriöstään, joka aiheutui 19-vuotiaana koetusta raiskauksesta. Gagalla on myös todettu fibromyalgia, joka on oireyhtymä, johon kuuluu laajaa ja pitkäaikaista kipua. Ariana Grande on puhunut avoimesti mielenterveysongelmista, joita hänen keikkansa yhteydessä tehty pommi-isku on aiheuttanut. Manchesterissa vuonna 2017 tehdyssä iskussa kuoli yhteensä 23 ihmistä. Rain on Me -kappale julkaistiin iskun vuosipäivänä.

Voit katsoa superdueton musiikkivideon alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Hakkeriryhmä vuoti Lady Gagan lakidokumentteja nettiin - vaatii asianajofirmalta jäätäviä lunnaita

Lue myös: Toimittajien ikävä tapa sai Ariana Granden kieltäytymään haastatteluista: "Ei mitään järkeä"

Lähteet: Huffington Post, Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat