Kuva: AOP

Miltä Selena Gomezin megahitti kuulostaa Rihannan laulamana? Kappaleen demo vuodettiin nettiin

27.05.2020 16:15 - Milena Raappana

Selena Gomezin hittibiisi oli alunperin tarkoitus olla osa Rihannan Anti-albumia.

Poptähti Selena Gomezin, 27, vuonna 2015 ilmestyynen Revival-albumin yksi suurimmista hiteistä oli Same Old Love -biisi, joka tuolloin muun muassa nousi Yhdysvaltojen Billboard Hot 100 -listalla viidenneksi. 

Elle-julkaisu uutisoi, että kyseistä kriitikoiden ylistämää tarttuvaa pop-biisiä tarjottiin alunperin maailman rikkaimmalla naismuusikko Rihannalle, 32. Pitkään uutta musiikkia vuonna 2016 ilmestyneen Anti-albuminsa jälkeen haudutellut artisti twiittasikin vuonna 2014 kappaleesta kirjoittaen lausahduksen biisin kertosäkeistöstä. 

Viiden vuoden takainen kappale ja sen syntyprosessi on noussut nyt uudelleen pinnalle, koska eilen sosiaalisessa mediassa levisi pätkä Same Old Love -kappaleen demosta Rihannan laulamana. Ellen mukaan PopCrave-sivusto vuosi audioklipin nettiin. 

Vaikka uutinen kappaleen esittäjän vaihtumisesta ei ole uusi, Rihannan versio kappaleesta on synnyttänyt Twitterissä paljon keskustelua siitä, kumpi esittää biisin paremmin. Yksimieliseen vastaukseen ei kuitenkaan olla päädytty, vaan ääniä ropisee kumpaisenkin artistin laariin. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vuonna 2016 yksi biisin kirjoittajista artisti Charli XCX, 27, kertoi Tumblr-palveussa biisin muodostumisesta ja miksi se lopulta päätyi Rihannalta Selenalle. 

"Kirjoitin kappaleen StarGaten ja Benny Blancon ja Ross Golanin kanssa vuoden 2015 alussa. Yhdessä vaiheessa Rihanna meinasi laulaa sen tai jotain, mutta sitten hänen albuminsa ohjaaja vaihtui ja se ei ollut enää hänelle sopiva (Anti on muuten yksi vuoden suosikkialbumeistani). Sitten Selena kai kuuli sen ja tykästyi siihen ja hän lauloi sen ja se sopi hänen äänelleen ja hänen tarinaansa niin hyvin. Laulu tuntui niin tunteelliselta ja todelliselta lähtiessään hänestä. Olin todella onnellinen, että hän sais en; se tuntui todella voimakkaalta", Charli XCX kirjoitti. 

Jos biisi olisi ilmestynyt Rihannan esittämänä, se olisi ollut osa hänen Anti-albumiaan, jonka hitteihin lukeutuvat esimerkiksi Work- ja Needed me -biisit. 

Kuten useat muutkin Selenan biisit, myös Same Old Love on yhdistetty hänen aaltoilevaan suhteeseensa poptähti Justin Bieberin, 26, kanssa. Revival-albumin ilmestyessä kaksikko oli erillään, mutta palasi yhteen vuonna 2017 ja seurusteli vuoden 2018 kevääseen saakka. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Supertähti paljastaa - Ariana Granden megahitti kuului aluksi hänelle

Lue myös: Selena Gomez yllätti faninsa täysin uudella biisillään - onko viesti Justin Bieberille?

Lähde: Elle

Kilpailut

Uusimmat