Kuva: AOP

Battle Beastin perustajajäsen erotettiin yhtyeestä vuonna 2015 - nyt laulaja muistelee tapahtumia

10.09.2020 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Anton Kabanen perusti lopulta Beast In Black -orkesterin.

Battle Beast koki vuonna 2015 huiman muutoksen, kun perustajajäsen Anton Kabanen, 33, erotettiin yhtyeestä. Tämän jälkeen Kabanen on perustanut suositun Beast in Black -orkesterin.

Battle Beast -laulaja Noora Louhimo, 31, muisteli kyseisiä aikoja SuomiRockin Artistitunti -ohjelman haastattelussa.

- Silloin kun asiasta ilmoitettiin, niin meille tuli tuuraajia keikoille ja he hoitivat kyllä hommansa hienosti. Kesä oli kiireinen ja kun aloimme työstämään uutta albumia, niin piti valita uusi kitaristi ja päädyimme Joonaan. Täytyy kyllä sanoa, että se oli he*vetin hyvä päätös, vaikkakin molemmat vaihtoehdot olivat hyviä.

Louhimo kertoo, että yhtye ja Kabanen yrittivät keskustella asioista, mutta yhteistä päätöstä ei löytynyt.

- Tietenkin on pakko sanoa, että olihan se rankkaa aikaa. Yritimme pitkään neuvotella ja keskustella asioista, mutta jos osapuolet eivät löydä sopua, niin mitäpä voi tehdä. Siitä monet kärsivät pitkän aikaa ja siinä meni pitkäaikaisia ystävyyssuhteita.

Louhimo myös sanoi haastattelussa, että ei ole missään väleissä Kabasen kanssa, mutta toivoo hänen yhtyeelleen pelkkää hyvää.

- Ei me olla oltu väleissä sen jälkeen eikä asialle voi mitään. Asiat menevät joskus näin, ja olen sitä mieltä, että nyt meillä on Suomesta kaksi hyvää metallibändiä maailmalle. Kaikkea hyvää ja menestystä heille!

Koko haastattelu ilmestyy RadioPlay-palveluun perjantaina.

Voice.fi, Radio SuomiRock ja Radio City ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Battle Beastin solisti rock-piirien miesvaltaisuudesta: "Naisen pitää olla kuin yksi pojista"

Kilpailut

Uusimmat