Ari Koivunen hurjana keikalla: Puhui saatanasta, yllytti seksiin ja sylki yleisön kasvoille

16.07.2009 10:18 -

Amoral-yhtyeen kanssa viime viikonloppuna Satakunnassa, Kauvatsa Open Air -festivaaleilla esiintynyt Ari Koivunen kummastutti yleisöä käyttäytymisellään. Mies nimittäin paasasi yleisölle saatanasta ja seksistä sekä sylkäisi eturivissä ollutta miestä kasvoille.

Seitsemän päivää -lehden mukaan Koivunen oli tokaissut festivaali-yleisölle, ettei "ihminen tarvitse muuta kuin seksiä ja saatanaa, eikö niin?"

Paikalla olleet katsojat eivät innostuneet laulajan puheista. Paikalla oli metallifestivaaliyleisön lisäksi myös paljon nuoria ja lapsiperheitä, joiden korville puheet eivät välttämättä olleet sopivia.

Lehden mukaan Koivunen ei vaikuttanut humalaiselta, mutta käyttäytyminen oli epäsopivaa. Laulaja oli paikallaolijoiden mukaan myös käyttäytynyt perin oudosti eturivissä ollutta humalaista miestä kohtaan.

"Eräs kolmekymppinen mies oli niin humalassa, että haistatteli ja näytti Arille keskisormea. Siitä suivaantuneena Ari otti ja sylkäisi biisin lomassa miestä naamaan! Ja kun mies ei ollut moksiskaan, Ari sylkäisi toisen kerran ja näytti keskisormea takaisin", silminnäkijä kertoi lehdelle.

Ari Koivunen liittyi metalliyhtye Amoralin riveihin viime vuonna.

Kilpailut

Uusimmat