Kuva: AOP

Jyrki 69 paljastaa: Toinen soololevy tekeillä

27.10.2020 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Jyrki 69:n ensimmäinen sooloalbumi julkaistiin vuonna 2017.

The 69 Eyes -yhtyeen laulaja Jyrki 69, 52, julkaisi vuonna 2017 ensimmäisen sooloalbuminsa Helsinki Vampire.

Nyt laulaja on paljastanut SuomiRockin Artistitunti -ohjelman haastattelussa juontaja Matti Mäki-Kokkilalle, että jatkoa on luvassa.

- Nyt maailman ensi-iltana kerrottakoon, että olen työstänyt korona-aikana toista sooloalbumia. Se julkaistaan todennäköisesti ensi vuoden lopulla.

- Ekassa soololevyssä oli sellainen idea, että olimme Johnny Lee Michaelsin kanssa tehneet paljon The 69 Eyes -musiikkia ja hänelle jäi semmonen olo, että ei saanut tehdä kaikkea sitä, mitä olisi halunnut. Hänellä oli pöytälaatikko täynnä kaikenlaisia kappaleita ja sitten siltä pohjalta teimme tuon ensimmäisen levyn. Johnny Lee rakastaa kosketinsoittimia ja olisi halunnut niitä enemmänkin The 69 Eyesin musiikkiin.

Tulevalla levyllä on erikoinen konsepti

- Tällä tulevalla albumilla jokainen kappale on kuitenkin eri tuottajan ja eri säveltäjän tekemä. Kerron vielä myöhemmin lisää, mutta siitä tulee todella yllättävä.

Artistituntia voit kuunnella joka arkipäivä SuomiRockin taajuudella klo 12-13. Koko haastattelu ilmestyy perjantaina 30. lokakuuta Podplay-palveluun.

Voice.fi ja Radio SuomiRock ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Jyrki 69 täytti vuosia - monipuolinen muusikko on muun muassa maisteri ja hyvän tahdon lähettiläs

Lue myös: Kuinka suomalaisrokkarit kiertävät maailmalla? The 69 Eyes -keulakuva esitteli bändin bussia

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat