Kuva: Henri Juvonen

Iskelmä Festivaali juhlitaan ensi kesänä kahdella paikkakunnalla - ensimmäiset esiintyjät julki

01.12.2020 09:00 - Reija Saarinen

Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna maamme suurimmat tähdet esiintyvät niin Jämsän Himos Parkissa kuin Porin Kirjurinluoto Arenalla. 

Iskelmä Festivaali juhlitaan ensi kesänä kahdella paikkakunnalla, kun heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna maamme suurimmat tähdet esiintyvät niin Jämsän Himos Parkissa kuin Porin Kirjurinluoto Arenalla. 

Molemmilla paikkakunnilla esiintyvät festariyleisön villiinnyttävä Lauri TähkäHullut päivät -sinkullaan soittolistojen kärkiin noussut Kaija Koo ja omaa luokkaansa oleva laulaja ja lauluntekijä J. Karjalainen. Lisäksi festarilavalle nousevat tänä vuonna Vuoden naissolistiksi Emma Gaalassa palkittu Ellinoora sekä tunteikkaasti tulkitseva Anna Eriksson.   

Kolmipäiväisessä Himoksen tapahtumassa esiintyvät Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku, suomirockin kivijalka Popeda, Etsimässä rauhaa -albumin keväällä julkaissut Vesala sekä hulppean hittikavalkaadin tarjoileva Eppu Normaali ja festivaalille suuresti toivottu Vesterinen Yhtyeineen

Lisää paikkakuntakohtaista ohjelmaa julkaistaan alkuvuodesta 2021 ja päiväkohtaiset liput tulevat myyntiin.    

Ensimmäistä kertaa kahdella paikkakunnalla samaan aikaan    

Vuodesta 2009 asti järjestetty tapahtuma kohoaa Jämsän Himos Parkiin 1.-3. heinäkuuta 2021 ja nyt ensimmäistä kertaa myös Porin luonnonkauniille Kirjurinluoto Arenalle 2.-3 heinäkuuta 2021.    

- Iskelmä Festivaalin kysyntä on kasvanut merkittävästi, kymmenessä vuodessa se on yli kolmikertaistanut kävijämääränsä. Pori on yhdessä koko maakunnan kanssa vetovoimainen musiikki- ja kulttuurialue, ja Kirjurinluoto Arena tarjoaa uniikin ja laadukkaan tapahtuma-alueen mittavalle kotimaisen musiikin festivaalille. On ollut hienoa suunnitella tulevaa tapahtumaa ja sen palveluita yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa, Iskelmä Festivaali Porin tuotantopäällikkö Krista Heinonen sanoo.   

Turvallisuus Iskelmä Festivaalien järjestelyiden kärkeen  

Kuluneen syksyn aikana ensi vuoden tapahtumaa on ehditty suunnitella ja kehittää järjestelmällisesti. Iskelmä Festivaalit ovat tiivistäneet yhteistyötään viranomaisten kanssa, ja tapahtumaa suunnitellaan yhdessä viranomaisten sekä asiantuntijoiden kanssa alueellisia ohjeita ja määräyksiä noudattaen. 

- Palautteen perusteella kesän 2019 uudistukset olivat toimivia ja vaikuttivat viihtyvyyteen. On ollut ilo huomata, että yleisö on ottanut Iskelmä Festivaalin omakseen. Nyt kehitystyötä on jatkettu tapahtuman järjestelyiden ja toimivuuden, ekologisuuden ja turvallisuuden osalta entisestään. Meille on ensisijaisen tärkeää huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilöstön hyvinvoinnista ja turvallisuudesta, toteaa Himoksen tapahtumaa luotsaava tuotantopäällikkö Anniina Havukainen.   

Iskelmä Festivaalin turvallisuustoimenpiteisiin tulee kuulumaan myös yhteystietojen kerääminen osana lipunmyyntiä, jotta festivaali pystyy tiedottamaan mahdollisista järjestämiseen liittyvistä muutoksista sekä informoimaan erityisesti turvallisuuteen liittyvistä seikoista mahdollisimman nopeasti ja avoimesti. Asiakastietoja ei tulla käyttämään markkinointitarkoituksiin, vaan niiden avulla palvellaan asiakkaita. Iskelmä Festivaaleilla 2021 tullaan kiinnittämään erityistä huomiota tapahtuman turvallisuuteen, siisteyteen ja vastuullisuuteen.  

ISKELMÄ FESTIVAALIT 2021 

1.-3.7.2021 Iskelmä Festivaali Himos  

Festarilippu 3 päivää 139 €  

VIP-lippu 3 päivää 320 €  

K-18  

2.-3.7.2021 Iskelmä Festivaali Pori  

Festarilippu 2 päivää 99 €  

VIP-lippu 2 päivää 189 €  

K-18  

Lue myös: Iskelmäfestivaalia ei järjestetä tänä vuonna: "Koville ottaa"

Kilpailut

Uusimmat