Kuva: Henri Juvonen

Lisää huippunimiä kesän Iskelmä Festivaaleille - mukana Suvi Teräsniska & Yö-yhtye

02.02.2021 09:00 - Roy Kokkonen

Uusia kiinnityksiä ovat muun muassa Suvi Teräsniska & Yö-yhtye, Anssi Kela, Elastinen ja Laura Voutilainen. Iskelmä Festivaali järjestetään Himoksella 1.-3. heinäkuuta ja Porissa 2.-3. heinäkuuta.

Ensi kesänä Himoksella ja Porissa juhlittava Iskelmä Festivaali on julkaissut lisää kotimaisia tähtinimiä esiintyjäkaartiinsa. Päiväliput ovat tulleet myyntiin tänään 2. helmikuuta ja paikkakuntakohtainen päiväohjelma on julkaistu.

Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettävillä festivaaleilla nähdään muuan muassa Suvi Teräsniska ja Yö-yhtye, jotka esittävät Yön legendaarisia kappaleita yhtyeen 40-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. 

Suvi Teräsniska ja Yö-yhtye esiintyvät Porissa perjantaina ja Himoksella lauantaina. Suvi Teräsniska esiintyy Himoksen lauantaissa myös soolona.

Molemmilla paikkakunnilla festivaaliasiakkaita tulee viihdyttämään räppäri Elastinen, joka esiintyy Himoksella perjantaina ja Porissa lauantaina.

Porin lauantaipäivää täydentää myös Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, joka esiintyy Himoksella perjantaina. Iskelmä Festivaalin suursuosikki Laura Voutilainen nähdään Himoksella torstaina ja Porissa lauantaina. Anssi Kela puolestaan esiintyy Porissa perjantaina ja Himoksella lauantaina.

Himos saa lisäohjelmaa myös Erinistä sekä Irinasta, jotka täydentävät festivaalin torstaita.

Himoksen lauantaipäivän uusia lisäyksiä ovat suomi-iskelmän James Bondiksikin tituleerattu Antti Ketonen, juuri uutena Voice Of Finland -valmentajana aloittanut Maija Vilkkumaa, Anna ja Kaisa Karjalaisen muodostama Maustetytöt -duo sekä uusimmalla Vain Elämää -kaudella nähty ja sydämet sulattanut Ressu Redford. Porin ohjelma puolestaan täydentyy Vesalalla.

Suvi Teräsniska esiintyy yhdessä Yö-yhtyeen kanssa sekä Himoksella että Porissa. (kuva: Toni Lund )

Himos Parkissa juhlitaan neljä päivää

Himoksella festivaali ottaa varaslähdön, jonka myötä juhlat alkavat jo keskiviikkona. 

– Haluamme tänä vuonna antaa festivaalille kunnon lähtölaukauksen, jonka vuoksi keskiviikkoilta muuttuu Iskelmä Etkoiksi, kertoo tapahtuman tuotantopäällikkö Anniina Havukainen.

Loppuunvaratun karavaanialueen ja mökkikylän lisäksi Iskelmä Etkoja vietetään myös Himos Areenalla, jossa esiintyy Erika Vikman. Etkoilla palvelevat myös Himos Hotellin ja Pub Monon karaoketeltat.

– Etkoille on vapaa pääsy festivaalirannekkeen kanssa, mutta kannattaa varautua jonottamaan sisäänpääsyä niin Areenalle kuin lauluvuoroa karaokeen – meitä on liikkeellä monta, Havukainen vinkkaa.

Erika Vikman viihdyttää Iskelmä Etkoilla. (kuva: Jirina Alanko)

Porin Iskelmäluoto -karavaanialueella vielä paikkoja

Siinä missä Himoksen karavaaniliput on loppuunvarattu, löytyy Porin festivaalin idyllisistä puistomaisemista iskelmätunnelman lisäksi tilaa kaikenlaisille matkailuajoneuvoille.

– Porin karavaanialue sai nimikilpailussa upean Iskelmäluoto -nimen, ja aluetta kehitetään jatkossakin asiakastoiveiden mukaisesti. Aivan festivaalialueen kyljessä sijaitsevalla Iskelmäluodolla on saatavissa vielä sekä sähköisiä että sähköttömiä paikkoja niin isommille kuin pienemmille yhdistelmille. Vain Iskelmä Festivaalin asiakkaille rakennetun karavaanialueen liput ovat myynnissä Tiketin verkkokaupassa, kertoo tapahtuman tuotantopäällikkö Krista Heinonen.

Iskelmä Festivaalin aikatauluilla varustettu päiväohjelma ja loput artistit julkaistaan maaliskuun aikana

1.-3.7.2021 Iskelmä Festivaali Himos

Ke 30.6: Iskelmä Festareiden etkot: Erika Vikman (Himos Areena)
To 1.7: Eppu Normaali, Vesala, Erin, Ellinoora, Irina, Laura Voutilainen
Pe 2.7: Antti Tuisku, Kaija Koo, Elastinen, J. Karjalainen, Popeda, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Vesterinen Yhtyeineen
La 3.7: Suvi Teräsniska & Yö-yhtye, Anna Eriksson, Anssi Kela, Antti Ketonen, Lauri Tähkä, Maija Vilkkumaa, Maustetytöt, Ressu Redford, Suvi Teräsniska

2.-3.7.2021 Iskelmä Festivaali Pori

Pe 2.7: Suvi Teräsniska & Yö-yhtye, Vesala, Anna Eriksson, Anssi Kela, Elastinen
La 3.7: Lauri Tähkä, Kaija Koo, Ellinoora, J. Karjalainen, Laura Voutilainen, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani

Liput: Tiketti ja Lippu.fi 

Karavaaniliput Himokselle ja Poriin ovat myynnissä Tiketin palvelussa. 

Lue myös: Iskelmä Festivaali juhlitaan ensi kesänä kahdella paikkakunnalla - ensimmäiset esiintyjät julki

Kilpailut

Uusimmat