Kuva: Pietari Purovaara / Warner Music

Behm putsasi pöydän, nappasi myös vuoden iskelmä -palkinnon: "Tää oli mun eka biisi!"

12.02.2021 20:54 - Roy Kokkonen

Viime vuonna debyyttialbuminsa julkaissut artisti palkittiin kaikissa neljässä kategoriassa, joissa hän oli ehdolla.

Laulaja Behmin hittikappale Hei rakas -palkittiin vuoden iskelmä -palkinnolla Iskelmä Gaalassa. Behm on säveltänyt ja sanoittanut kappaleen itse.

Behm putsasi pöydän, yhteensä hänet palkittiin neljässä eri kategoriassa. Aiemmin illan aikana hän sai vuoden tulokkaan, vuoden naisartistin ja vuoden albumin -palkinnot. Behm on siten tänä vuonna eniten palkintoja saanut artisti.

Liikuttunut Behm ei ollut löytää sanoja puheeseensa.

– Ei oo enää mitään sanottavaa. Kiitos! Lyyrikonkin sanat loppuvat joskus. Ensinnäkin mulla oli kaksi biisiä ehdolla, joka on hienoa, hän sanoi.

Nyt palkittu Hei rakas on Behmin ensimmäinen oma single.

– Tää oli mun eka biisi! Kiitos, vau! Mä oon saanu tästä niin paljon viestejä. Tää on resonoinu ympäriinsä niin paljon. Mua oikein hävettää, kun oon saanut näin paljon. Pyydän anteeksi ja oon ylpeä. Kiitos kuulijat, hän iloitsi.

Vuoden iskelmä -kategoriassa olivat ehdolla lisäksi Arttu Wiskari & Leavings-orkesteri – Tässäkö tää oli?, Elastinen feat. Jenni Vartiainen – Epäröimättä hetkeekään, Erika Vikman – Syntisten pöytä, Erin – Yhtenä sunnuntaina, Juha Tapio – Kun vielä ehtii, Kaija Koo – Hullut päivät, Lauri Tähkä – Jääkukkia ja Samu Haber – Enkelten kaupunki. Behm oli ehdolla kategoriassa myös Frida-kappaleellaan.

Palkinnot jaettiin yleisöäänestyksen perusteella, johon osallistui lähes 20 000 Iskelmän kuuntelijaa. Tänä vuonna Iskelmä Gaala toteutettiin livelähetyksenä Tampere-talosta.

Tapahtumassa palkitaan vuoden nais- ja miesartisti, vuoden tulokas/läpimurto, vuoden albumi, vuoden yhtye ja vuoden iskelmä. Lisäksi tilaisuudessa luovutetaan Iskelmän toimituksesta koostuvan raadin jakama Pro Iskelmä -palkinto sekä Teoston myöntämä Vuoden musiikintekijä-palkinto.

Lue myös: Behm on vuoden naisartisti, muisti kaikkia puheessaan: "Kiitos myös vanhoille Tinder-matcheille!"

Voice.fi ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat