Kuva: Yle / Mona Salminen

Suomen euroviisuehdokasta Blind Channelia on verrattu Lordiin - yhtye kommentoi asiaa MTV:lle

22.02.2021 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Blind Channelia on jopa veikattu Euroviisujen voittajaksi.

Viime viikonloppuna valittiin Suomen euroviisuehdokas ja voittajaksi nousi oululainen raskaan musiikin sanansaattaja Blind Channel.

Blind Channelin Joel Hokka ja Niko Vilhelm kertoivat MTV:n Uutisaamun haastattelussa ajatuksiaan ensin siitä, kuinka sosiaalisessa mediassa yhtyettä on veikattu jopa Euroviisujen voittajaksi.

- Kommentit tuntuvat olevan todella paljon sitä, että on potentiaalinen voittaja. Onhan se todella imartelevaa, Hokka sanoo.

Vuonna 2006 Lordi voitti Euroviisut ja nousi valtavaan suosioon. Hokka ja Vilhelm ovat huomanneet sen, että Blind Channelia on verrattu somessa Lordiin, mutta eivät itse pidä vertausta kovin hyvänä.

- Lordi-vertaus on vähän väsynyt. Kaikki kunnia heille. Ne olivat enemmän klassista hard rockia ja hevimetallia, kun me taas ollaan paljon enemmän moderniin soundiin nojaavaa. Imagoltaan me ei missään nimessä haluta olla sellainen fantasiamaailmabändi. Ollaan nimenomaan kiinni tässä ajassa, Hokka kertoo.

Lordi voitti Euroviisut vuonna 2006. (kuva: Lauri Kujanpää)

Vilhelm kuitenkin näkee Lordin kanssa yhden yhteisen asian, johon voi samaistua.

- Me ei missään nimessä olla mikään kiintiöhevibändi. Jos jotain samaa meissä ja Lordissa on, niin se, että Lordi teki tinkimättä sitä omaa juttua ja niin tehdään mekin.

Voit katsoa koko haastattelun alta. Jos video ei toimi, näet sen täältä.

Yhtyeen viisukappaleen Dark Side voit kuunnella alta. Jos video ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Blind Channel tuo raskaan rockin takaisin UMK:hon: "Tässä genressä pesemme Ruotsilla lattiaa"

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat