Englanti liian hankalaa – Nelly Furtado vaihtoi laulukieltä

11.08.2009 14:13 -

Poptähti Nelly Furtado paljastaa englanniksi laulamisen rajoittavan hänen ilmaisuaan. Laulaja onkin sen takia tehnyt uuden Mi Plan -levynsä tekstit espanjaksi, kertoo contactmusic.com


Kuten aiemmin uutisoimme, Furtado työstää parhaillaan portugalin- sekä espanjankielisiä levyjä. Tähti kertoo muuksi kuin englanniksi laulamisen olevan helpottavaa, sillä laulaja pystyy paremmin tuomaan julki tuntojaan muilla kielillä.

- 10 vuoden englanniksi laulamisen jälkeen minulle tuli sellainen olo, kuin seinä olisi noussut vastaan. Tunsin että nyt on aika toteuttaa unelma ja laulaa eri kielellä, Furtado sanoo.

Kanadasta kotoisin olevan, mutta äidinkielenään portugalia puhuva Furtado kertoo, että hän on aina halunnut esittää musiikkia portugalin tai espanjan kielellä:

- Pystyn paremmin ilmaisemaan tunteitani portugaliksi tai espanjaksi. Näin ollen kappaleistani tulee myös samalla henkilökohtaisempia.

Nelly Furtadon espanjankielisen Mi Plan -albumin on määrä ilmestyä syyskuun lopussa. Edellinen levy, Loose julkaistiin vuonna 2006.

Kilpailut

Uusimmat