Kuva: AOP

Judas Priestin Rob Halford: "En koskaan halunnut lähteä bändistä"

24.03.2021 18:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Halford on ollut hyvin avoin viime syksynä julkaistussa elämäkertakirjassaan.

Judas Priestin legendaarinen laulaja ja keulakuva Rob Halford, 69, lähti yhtyeestä vuonna 1992 ja palasi tutulle paikalleen vuonna 2003.

Halford kertoi Heavy1-kanavan haastattelussa, että ei koskaan halunnut lähteä yhtyeestä.

- Maailmassa on paljon erilaisia kirjoja Priestista, joissa pohditaan tätä asiaa haastattelujen ja lehtijulkaisujen kautta. Jos haluatte totuuden, niin se lukee kirjassani.

- En ikinä olisi halunnut lähteä bändistä. Kyseessä oli vain aidosti kommunikaatio-ongelma. Me muusikot olemme herkkiä ihmisiä ja pienetkin asiavat voivat vaikuttaa valtavasti. Niin vain tapahtui eri asioiden vuoksi.

Halford halusi vain hetken tehdä jotain muuta.

- Minun olisi pitänyt olla selkeämpi siinä, että halusin vain ottaa pienen tauon ja tehdä hetken jotain muuta. Mutta niin ei käynyt ja putosimmekin vääränlaisen kommunikaation keskelle. Siinä meni lopulta 10 vuotta korjata koko asia. Mutta ainakin minulla oli mahdollista etsiä itseäni muusikkona ja minulla oli mahtavat ajat Fightin, 2WO:n ja Halfrodin kanssa. Ne kaikki veivät minut lopulta takaisin kotiin.

Halfordin ollessa pois hänet korvasi monen vuoden etsinnän jälkeen Tim ”Ripper” Owens.

Rob Halfordin elämäkertakirja Tunnustan julkaistiin viime syksynä. Kirjassa Halford paljastaa elämästään kaiken, jopa rankimmat kokemuksensa

Lue myös: Rob Halford joutui nuorena seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi - "Voin edelleenkin tuntea kauhun"

Lue myös: Rob Halford laulamaan Black Sabbath -miesten yhtyeeseen? - "Olen avoin ideoille"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat