Kuva: Shutterstock

Ruisrock peruttu koronapandemian vuoksi - "Teimme kaikkemme"

15.04.2021 12:37 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Ruisrock järjestetään seuraavaksi 8.-10. heinäkuuta 2022.

Jättisuosittu festivaali Ruisrock ilmoittaa surullisia uutisia. Festivaalia ei nimittäin järjestetä tänä vuonna koronapandemian aiheuttaman tilanteen vuoksi.

"Suurin toiveemme kuluneen vuoden aikana on ollut, että pääsisimme järjestämään taas Ruisrockin. Yleisön, esiintyjien ja meidän kaikkien kaipuu festareille on ollut käsinkosketeltavaa, ja teimme kaikkemme, että olisimme voineet järjestää raskaan vuoden jälkeen juhlat Ruissalossa. Ruisrock on yli 50 vuotta koonnut ihmiset yhteen kokemaan ikimuistoisia elämyksiä. Tähän ei nykyisessä epävarmassa tilanteessa ole kuitenkaan edellytyksiä, joten särkynein sydämin joudumme perumaan kesän festivaalin", Ruisrock tiedottaa.

Ruisrock joutui perumaan tapahtuman myös viime vuonna, joten sekä vuodelle 2020 että 2021 ostetut liput käyvät myös vuonna 2022.

"Keskitymme nyt täysillä vuoteen 2022, jonka suunnittelu on jo aloitettu. Artistineuvottelut ovat käynnissä, ja julkistuksia on luvassa niiden edetessä. Festivaali vietetään 8.-10.7.2022 Turun Ruissalossa.

Ruisrockiin ensi kesäksi lipun ostaneet voivat säilyttää lippunsa ja käyttää sen sellaisenaan vuoden 2022 festivaalilla. Myös vuodelta 2020 säästetyt liput käyvät sellaisenaan vuoden 2022 Ruisrockissa."

Näet tiedotteen alta tai täältä.

Lue myös: Ruisrock peruttu koronaepidemian vuoksi: "Raskas ja surullinen päätös"

Kilpailut

Uusimmat