Kuva: AOP

Flow Festival on peruttu tältäkin kesältä - päivämäärät vuodelle 2022 julkistettiin

27.04.2021 12:13 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Suosittu helsinkiläisfestivaali järjestetään seuraavan kerran 12.-14. elokuuta 2022.

Helsingin Suvilahdessa järjestettävä Flow Festival on peruttu tältäkin kesältä. Festivaali tiedottaa, että seuraavan kerran festarit järjestetään 12.-14. elokuuta 2022.

- Olemme seuranneet kansainvälisen koronavirustilanteen kehittymistä ja tutkineet erilaisia mahdollisuuksia festivaalin järjestämiseen. Elokuun lähestyessä joudumme nyt valitettavasti toteamaan, että edellytyksiä kansainvälisen suurtapahtuman järjestämiselle ei vielä tänä kesänä ole. Kaipuu tapahtumiin on valtava, ja suuntaammekin katseemme nyt seuraavan vuoden festivaaliin, jonka suunnittelu on jo aloitettu, festivaali tiedottaa.

Koronapandemia pakotti perumaan Flow Festivalin myös vuonna 2020. Siltä vuodelta säästetyt liput ja vuodelle 2021 ostetut liput kelpaavat sellaisenaan vuoden 2022 tapahtumaan. Ostetut liput voi myös palauttaa, ja rahat saa takaisin.

- Palautusmahdollisuus avataan ensi viikon aikana. Lipunmyyjät lähettävät sähköpostitse lipun ostaneille tarkemmat ohjeet lippujen palautukseen ensi viikon aikana ja tiedot päivitetään myös Flow Festivalin verkkosivuille lähipäivinä, festivaali kertoo.

Aiemmin muun muassa Ruisrock, Ilosaarirock, Provinssi ja Tuska ovat ilmoittaneet festivaaliperuutuksista ensi kesältä.

Lue myös: Festarikesä supistuu - nyt kolme jättitapahtumaa on ilmoittanut siirtyvänsä kesään 2022

Kilpailut

Uusimmat