Kuva: Henri Juvonen

Iskelmä Festivaalit järjestetään tänä vuonna - ensimmäiset artistit julki

20.05.2021 10:00 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Iskelmä Festivaaleja juhlitaan sekä Himoksella että Porissa.

Pääsemme juhlimaan Iskelmä Festivaaleja sekä Himoksella että Porissa tänä kesänä. Mukana on hieno kattaus parhaita artisteja ja luvassa taatusti tunteellisia hetkiä, kun viimein kohtaamme taas livenä ja meillähän on tilaa juhlia väljästi!  

Turvallisuussyistä tämän vuoden Iskelmä Festivaalit toteutetaan poikkeusjärjestelyin. Yleisömäärää on rajoitettu huomattavasti ja ohjelmat on suunniteltu Iskelmälavan isolle kentälle sekä Himoksella että Porissa. 

Jo varmistettuja artisteja ovat Himoksella Haloo Helsinki!, Antti Tuisku, Kaija Koo, Arttu Wiskari, Vesala, J. Karjalainen, Ressu Redford, Maija Vilkkumaa, Antti Ketonen, Ellinoora ja Porissa Haloo Helsinki!, Kaija Koo, Vesala, J. Karjalainen, Ellinoora.

Tapahtumaan voidaan myydä vain rajoitettu määrä lippuja. Tämän vuoksi ei voida taata, että lippuja riittää kaikille halukkaille. Iskelmä Festivaalien kolmen päivän liput ovat nyt myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi:ssä. Lisätietoa löydät täältä.

Iskelmä Festivaalien ohjelmaa julkaistaan lisää ensi viikolla ja samalla myyntiin avautuvat kaikki lipputyypit ja oheistuotteet. Mikäli Iskelmä Festivaali ei kutsu sinua tänä vuonna, voit siirtää Iskelmä Festivaalin lippusi ensi vuodelle 2022 ja varmistaa pääsyn ensi vuoden tapahtumaan ja samalla tuet tapahtuman tulevaisuutta. Halutessasi voit myös palauttaa lippusi ja saat rahasi takaisin.

Vapautamme mahdollisesti palautuvia lippuja takaisin myyntiin, kannattaa seurata lipunmyyntikanavia. 

Tapahtumainfoa sekä turvallisuustietoa on saatavilla runsaasti Iskelmä Festivaalin nettisivuilla ja kanavissa tapahtuman lähestyessä. Lisätietoja turvallisuuteen, majoitukseen ja festivaalikäytäntöihin löydät täältä

Lue myös: Melkoinen yllätys Iskelmä Festivaaleilla - esiintyjien joukossa myös suosikkijuontajat

Kilpailut

Uusimmat