Kuva: Mikko Räsänen

Melkoinen yllätys Iskelmä Festivaaleilla - esiintyjien joukossa myös suosikkijuontajat

07.05.2019 10:30 - Katariina Auvinen

Iskelmä gaalassa debyyttiesiintymisensä tehneet Pauliina Puurila ja Mikko Siltala esiintyvät myös festarikansalle.

Iskelmä Festivaalien koko ohjelmisto on nyt julkistettu ja festarialueellekin on tulossa muutoksia, jotka hyödyttävät kävijöitä. Asiasta pääset lukemaan lisää täältä. Todellinen yllätys nähtiin, kun jo Iskelmä Gaalassa esiintyivät kanavan omat juontajat, Mikko Siltala ja Pauliina Puurila

Pari sai esiintymisestään niin paljon positiivista palautetta, että ohjelmapäällikkö Ari Ojala buukkasi parin myös festivaaleille. Mikko Siltala & Pauliina Puurila & Thank God it’s AamuKlubi Band esiintyy Himos Areenalla lauantaina 29. kesäkuuta. 

Pari on juontanut monesti Iskelmä Festivaalit, mutta nyt on luvassa hieman erilainen esiintyminen. (kuva: Mikko Räsänen)

- Onhan se hienoa päästä esiintymään festarikansalle. Eihän tässä äkkiseltään ole vielä hirveästi suunnitella ohjelmistoa, mutta saman tien, kun kuulimme asiasta, päätimme, että kumpikin meistä esittää lempibiisejään. Emme lähde rajoittamaan ohjelmistoa sen kummemmin, Mikko Siltala kertoo. 

Pari on yhtä mieltä siitä, että pääasia on hauskanpito festarikansan kanssa. Biiseistä Siltala ja Puurila antavat pieniä vinkkejä, mutta suurin osa pidetään salaisuutena. 

- 15 vuotta joka keikalla olen esittänyt Paula Koivuniemeä eikä perinteestä luovuta nytkään, Puurila lupaa. 

Sen sijaan Siltalalla on ässä hihassaan. 

- En ole ennen juuri räpännyt, joten nyt taitaa olla senkin hetki, Siltala lupaa. 

Lue myös: Iskelmä festareilla suuret tunteet näkyvät - siellä rakastutaan, tavataan appivanhemmat ja iloitaan

Lue myös: Suvi Teräsniska ottaa taaperoikäiset lapsensa mukaan keikkareissuille: "Vauhtia piisaa"

Kilpailut

Uusimmat