Kuva: Bojan Hohnjec

Queen ja Adam Lambert saapuvat Suomeen: "Tuotanto vie Queenin perinnön uudelle tasolle"

25.05.2021 11:00 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Queen + Adam Lambert nähdään Helsingin Hartwall Arenalla heinäkuussa 2022.

Rocklegenda Queen ja popin supertähti Adam Lambert saapuvat Suomeen Rhapsody World Tourillaan. Koko kiertueen päättävä keikka järjestetään Hartwall Arenalla sunnuntaina 24. heinäkuuta 2022. Odotetun konsertin lipunmyynti alkaa keskiviikkona 26. toukokuuta 2021 klo 10.00.

Suomessakin muutamaan kertaan yleisönsä hurmannut Queen + Adam Lambert jatkaa kesällä 2019 käynnistynyttä Rhapsody World Touriaan toukokuussa 2022. Suosittu kiertue ehti vierailla  Yhdysvalloissa, Aasiassa ja Australiassa, ennen kuin koronaviruspandemia laittoi kiertuesuunnitelmat uusiksi Euroopan osalta. Nyt yhtye on julkistanut lisää keikkapäiviä Eurooppaan, ja suomalaisten iloksi mukaan saatiin myös kiertueen päättävä keikka Hartwall Arenalla.

Kaiken kaikkiaan Queenin alkuperäisjäsenet Brian May ja Roger Taylor heittävät yhdessä Adam Lambertin kanssa 34 keikkaa Englannissa ja Euroopassa. Kyseessä ovat ensimmäiset esiintymiset Euroopassa myyntimenestykseksi nousseen Bohemian Rhapsody -elokuvan jälkeen.

Yhtye itse odottaa kiertueen jatkumista innolla. 

- Olemme palanneet ja olemme iskussa”, sanoo Roger Taylor toteaa tiedotteessa. 

- Tämä on mahtava tuotanto, joka vie Queenin perinnön uudelle tasolle. Olen hyvin ylpeä, Brian May sen sijaan jatkaa.

En malta odottaa, että pääsemme takaisin Eurooppaan. Viime kiertueemme oli mahtava, joten olen hyvin innoissani, että pääsemme takaisin uuden show’mme kanssa, Adam Lambert puolestaan kommentoi.

Kevään 2022 Rhapsody-kiertue suo eurooppalaisille yleisöille vihdoin mahdollisuuden kokea Queenin + Adam Lambertin kehuttu show, joka nousi Pohjois-Amerikan kysytyimmäksi rockkeikaksi kiertueen alkutaipaleella vuonna 2019. Konsertin visuaalisesta ilmeestä ja valosuunnittelusta vastaa Stufish Entertainment Architects’in Ric Lipson ja Rob Sinclair, joista kumpikin on tehnyt jo pitkään yhteistyötä Queenin kanssa. 

 -Tämä on uusi luku bändin historiassa. Jälleen kerran he onnistuvat laajentamaan käsityksiä siitä, minkälainen keikkaelämys voi olla. Uusi show on upein ja interaktiivisin Queen-livekokemus tähän mennessä, kuvailee Ric Lipson.

Queenin ja Adam Lambertin yhteistyö käynnistyi American Idolin finaalista vuonna 2009, ja sittemmin he ovat kiertäneet menestyksekkäästi maailmaa yhdessä. 

Lue myös: Brian May ei aluksi pitänyt Queenin jättihitistä - koki sanoitukset vastuuttomana aidsin takia

Kilpailut

Uusimmat