Kuva: AOP

Mötley Crüe -laulaja vieraili Sammy Hagarin keikalla - kuuntele Led Zeppelin -cover

29.05.2021 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Mötley Crüe on siirtänyt paluukeikkansa vuoteen 2022.

Mötley Crüe on joutunut jälleen siirtämään paluukeikkansa ensi vuoteen koronapandemian vuoksi. Alun perin järkälemäisten stadionkeikkojen piti tapahtua Yhdysvalloissa kesällä 2020, josta ne siirtyivät vuoteen 2021. Vastikään yhtye uutisoi, että siirtää konsertit vuoteen 2022.

Yhtyeen laulaja Vince Neil, 60, oli kuitenkin vastikään päässyt lavalle edes toviksi, sillä hän vieraili Sammy Hagar & The Circle -yhtyeen konsertissa Floridassa. Hagar, 73, ja Neil lauloivat yhdessä Led Zeppelin legendaarisen Rock and Roll -kappaleen.

Sammy Hagar muistetaan menestyksekkäästä soolourastaan sekä Van Halenin laulajana.

Näet videon alta tai tästä.

Vuoden alussa Neil on ilmoitti, että kaipaa kovasti takaisin live-yleisön eteen.

- Oli todella hienoa, että niin moni ihminen halusi meidän palaavan soittamaan. Olimme viisi vuotta erossa ja ajattelimme silloin, että olipas kiva matka ja nyt olemme valmiita. Kiersin pitkään sooloyhtyeeni kanssa, ja nyt kun koronavirus iski, en ole tietenkaan voinut tehdä juuri mitään, Neil sanoi ja jatkoi:

- Muutaman keikan aion kuitenkin tänä vuonna soittaa ihan vain hauskuuden vuoksi. Pakko sanoa, että en ole koskaan ollut näin kauaa esiintymättä sen jälkeen, kun täytin 16. Mahtavaa päästä takaisin lavalle!

Lue myös: Mötley Crüe -laulaja odottaa lavalle pääsyä - "En ole koskaan ollut näin kauaa esiintymättä"

Lue myös: Mötley Crüe -laulaja 60 vuotta - traagisten tapahtumien keskellä ollut mies kaipaa takaisin lavalle

Kilpailut

Uusimmat