Kuva: handout

Skid Row soittaa klassikkoalbumin kokonaisuudessaan

14.06.2021 15:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Slave To The Grind -albumi täyttää tänä vuonna 30 vuotta.

Skid Row aikoo muistella menneitä ja soittaa Slave To The Grind -albumin kokonaisuudessaan heinäkuussa Kaliforniassa paikallisessa klubissa. Albumin julkaisusta tulee kuluneeksi 30 vuotta.

Tuhannet ja tuhannet fanit odottavat edelleenkin, että Skid Row esiintyisi joku päivä klassisella kokoonpanollaan, jolloin laulaja Sebastian Bach ja rumpali Rob Affuso liittyisivät mukaan.

- Eipä se pelkästään minusta riipu, mutta voin sanoa, että meillä on hauskaa nykyisellä kokoonpanollamme. Tämä nyt on Skid Row ja voit päättää itse, tykkäätkö siitä vai et. Nauhoitamme uusia lauluja ja ZP Theart on ällistyttävä laulaja. Pakko sanoa, että en enää tiedä, mitä sanoa ihmisille, jotka odottavat klassista kokoonpanoa. Ehkä näette minun vain pyörittelevän silmiäni, basisti Rachel Bolan ilmoitti vuonna 2019.

Vuonna 2019 Skid Row´n entinen keulakuva Bach soitti myös kyseisen albumin kokonaisuudessaan eräällä keikalla, kun hän kiersi alun perin debyyttilevyn Skid Row´n tiimoilta. Tuolloin Bach antoi vapaan kutsun, että kuka tahansa alkuperäisistä jäsenistä saa liittyä lavalle. Ainoastaan rumpali Affuso vastasi kutsuun.

- Luulen, että kyse on egosta. He eivät pidä siitä, että saan huomiota ja he eivät. Näen jo heidät vihaisina, sillä myyn keikkoja loppuun eivätkä he ole osana sitä, Bach kommentoi tuolloin.

Slave To The Grind on yhtyeen toinen studioalbumi, joka julkaistiin vuonna 1991. Levy pitää sisällään nimikkokappaleen lisäksi muun muassa biisit Wasted Time, Monkey Business ja Quicksand Jesus.

Juttua muokattu 14. kesäkuuta: Korjattu julkaisuvuosi.

Lue myös: Skid Row kiertää klassikkoalbuminsa tiimoilta - yhtyeen basisti ottaa kantaa fanien odotuksiin

Lue myös: Sebastian Bach esitti Skid Row´n debyytin kokonaisuudessaan - heitti kuitin vanhoille kollegoille

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat