Kuva: Saara Partanen

Inspiraatio huonoista keikkakokemuksista - Holmalan uusi musiikkivideo ensinäytössä Voice.fi:llä

18.06.2021 08:15 - Iiro Myllymäki

Holmalan uusi Taivaaseen kaljalle -single kertoo siitä, miten viihdyttäjän roolissa olo on välillä kuin narrilla.

Tamperelaismuusikko Holmala on julkaissut uuden singlen Taivaaseen kaljalle, jonka musiikkivideo on nyt ensinäytössä Voice.fi:llä. Kappale on saanut inspiraationsa huonoista keikkakokemuksista ja se kertoo viihdyttäjän roolista, jossa olo on välillä kuin nurkkaan ajetulla pellellä. Tätä musiikkivideokin heijastelee.

- Taivaaseen kaljalle -biisi tuli kirjoitettua yhden ei niin hyvän keikkakokemuksen jälkeen. Joskus kun tilataan artisti keikalle ja vastaanotto on todella näkymätöntä, sitä alkaa kelaamaan, kannattaako tätä lystiä harjoittaa enää laisinkaan. Legendaarinen "narrina" oleminen alkaa jossain kohtaa korppeen korvien välissä, Vesa Holmala kertoo.

Kappaleessa on kuitenkin hyväntuulinen vire, ja se on kirjoitettu hymyssä suin.

- Kappale on kuitenkin tehty ilolla ja hymyssä suin. Onneksi valtaosa keikoista on sellaisia, joita en vaihtaisi pois mistään hinnasta, Holmala sanoo.

Taivaaseen kaljalle -biisin musiikkivideon pääset katsomaan alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Holmala voitti viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyn Unelmastudio-kilpailun, jossa etsittiin potentiaalisia uusia hittibiisejä. Pääset lukemaan aiheesta lisää tästä artikkelista.

Holmala on julkaissut kaksi studioalbumia vuosina 2017 ja 2020. Mies työstää parhaillaan kolmatta albumiaan, jolta on lohkaistu aiemmin sinkut Ensisilmäyksellä ja Morfiini

Lue myös: Holmalan Ensisilmäyksellä kappaleesta julkaistiin live-versio - ensinäytössä Voice.fi:llä

Kilpailut

Uusimmat