Kuva: All Over Press

Courtney Love syyttää laulajaa albumin kansikuvan kopioinnista - huomaatko yhdennäköisyyden?

28.06.2021 16:15 - Senja Rapila

Loven mukaan Olivia Rodrigo, 18, on kopioinut Hole-yhtyeen kansikuvan uuteen promomateriaaliinsa.

Hole-yhtyeen keulahahmona ja edesmenneen Kurt Kobainin vaimona tunnettu Courtney Love, 56, syyttää sosiaalisessa mediassa avoimesti laulaja Olivia Rodrigoa, 18, kopioinnista.

Loven mukaan Rodrigo on kopioinut Hole-yhtyeen Live Through This -albumin kansikuvan promokuvissa, jossa hän mainostaa Sour Prom -konserttielämystään. Sour Prom -virtuaalikonsertti striimataan laulajan YouTube-tilillä. Video tukee nuoren laulajan debyyttialbumia Sour.

Kuvassa Disney-tähtenäkin tunnettu Rodrigo nähdään promokuvassa tiara päässään, meikit valuen ja kukkakimppu sylissään. Loven mainitsemassa albumin kansikuvassa nähdään malli Leilani Bishop tiara päässään, valuva meikki kasvoillaan sekä kukkia sylissään. Kuvat eivät ole kuitenkaan täysin identtisiä.

Love on julkaissut Rodrigon uuden promokuvan omalla Facebook-tilillään, kommentoiden yhdennäköisyyttä lyhyesti. Kommentoijat ovat olleet jakautuneet mielipiteissään: osa pitää Loven syytteitä aiheellisina, mutta toiset pitävät reaktiota turhana.

Love on kommentoinut fanien kommentteja kuvan kommenttikentässä aktiivisesti.

"Olen ilmoittanut Rodrigolle, että odotan häneltä kukkia ja kirjettä. Toivon todella, että se on pitkä. Opettaako Disney lapsille lukemista ja kirjoittamista? Jumala tietää. Katsotaan", Love muun muassa kommentoi.

Voit katsoa kuvat alapuolella olevasta twiitistä.

Lue myös: Courtney Love tyrmää ystävästään Pamela Andersonista tehtävän tv-sarjan: "Hävytöntä"

Lue myös: Kurt Cobainin leski Courtney Love oli kuolla syksyllä - laihtui pahimmillaan 44-kiloiseksi

Lue myös: Courtney Love haukkui The Dirt -elokuvan - Tommy Lee iski takaisin

Lähde: US Magazine

Kilpailut

Uusimmat